in ,

HBO Max “Velma” Tepkilerine Cevabı 2. Sezon Onayı ile Verdi

Velma 2. sezon onayı aldı. HBO Max, kimi kesimlerce eleştirilen Scooby-Doo spin-off’u için devam kararını hızlı verdi.

Velma 2. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Velma 2. sezon ile maceralarına devam edecek. HBO Max’in yeni Scooby-Doo çizgi dizisi yeni sezon onayını hızlı aldı.

Scooby-Doo çetesinin gizemleri çözme maceralarının öncesini konu edinen animasyon komedi dizisi Velma, HBO Max üzerinden ilk iki bölümü ile macerasına başladı. Gösteri, grubun asıl üyesi Velma Dinkley (Mindy Kaling) ile Shaggy (Sam Richardson), Daphne (Constance Wu) ve Fred’in (Glenn Howerton) lisedeki hayatlarına odaklanıyor. Yapım özellikle konuşan köpek Scooby-Doo olmadan ve yetişkin mizaha yönelik olarak hazırlandı. Bu da onu önceki Scooby-Doo hikâyelerinin çoğundan çok farklı bir girişim haline getiriyor.

Duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen dizi ne yazık ki ilk iki bölümüyle beklentileri karşılayamadı. IMDb’de 10 üzerinden 1.5 gibi oldukça düşük bir puana saip olan yapım Rotten Tomatoes’da da olumsuz inceleme bombardımanına tutuldu. Ancak belli ki bu yorumlar HBO Max’i pek de üzmüş değil.

- Reklam -

Velma 2. Sezon Onayı Aldı

Entertainment Identifier Registry’ye (EIDR) göre, Velma 2. sezon Warner Bros. Discovery ve HBO Max tarafından onaylandı ve hatta çalışmalar başladı. Kaynaklar Velma 2. sezonunun 11 bölümden oluşacağını söylüyor. Söz konusu onay haberi de HBO Max’te birinci ve ikinci bölümlerin galasından sadece birkaç gün sonra geldi. Resmi Twitter hesabında Velma’nın HBO Max’te bugüne kadar ilk gününde en çok izlenen animasyon dizisi de olduğu belirtildi.

Velma 2. Sezon için Çalışmalar Başlamış Durumda

Scooby-Doo spin-off’u şu anda popüler eleştirmen ve izleyici inceleme sitesi Rotten Tomatoes’da 20 inceleme ile %55 inceleme puanına ve 3911 kullanıcı oyuyla %7 gibi oldukça düşük bir skora sahip.

Velma dizisi incelemeleri genellikle bazı komik anları öven olumlu eleştiriler ve dizinin gerçek hikâyesiyle ilgili sorunlara işaret eden çoğu olumsuz eleştiri ile bölünmüş durumda. Ancak özellikle izleyici kitlesi arasında ezici çoğunlukta olumsuz yorum yer alıyor. Animasyon yapımının yetişkin temalı doğası ortaya çıktığında bazı Scooby-Doo hayranlarının Velma hakkında endişeleri vardı. Fakat seri, ilk iki bölümün yayınlanmasından bu yana aşırı derecede toksik ve çoğu zaman nefret dolu eleştirilerden gelen bir fırtınaya takılmış durumda.

- Reklam -

Velma 2. Sezon Onayı Aldı HBO Max

Irk, cinsiyet ve benzeri pek çok konuda nefret suçu da dahil olmak üzere ağır eleştiriler alan yapım yine de yolculuğuna en az bir sezon daha devam edecek gibi görünüyor.

İlk 2 bölümünü sizler izlediniz mi? Velma 2. sezon onayı konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KatilHalit KatilHalit dedi ki:

    Tamam, elbette siyahi karakterleri daha çok görmemiz gerekiyor ama bunu önceden beyaz olan karakterlerin rengini değiştirirerek yapmamalılar. Sanki sırf gıcıklık olsun diye diziye bunu yapmışlar da, bir de 2. sezonu çekiyorlar.

  2. Avatar for Daimonion Daimonion dedi ki:

    Sadece önceden beyaz olan karakterleri değiştirmekle yetinmiyorlar. Coğrafyanın dokusuna hakaret eder gibi, yazarın kurgusuna hakaret eder gibi de değişimler yapıyorlar.

    Madem bu kadar siyahi görmek istiyorlar, Hitleri de siyahi üstünlüğünü savunan bir zenci yapsınlar.

    Aaa onu yapamazlar değil mi zenciler hiç kötü olur mu shshshs. İki yüzlüler ya.

  3. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Zarar ettiğinde yayından kaldırırken de bu kadar hızlı olurlar, umarım. :joy:

  4. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Muhtemelen bu karar, HBO Max tarihinin çıktığı gün en çok izlenen animasyon dizisi olması nedeniyle alındı. Sonuçta ticari bir kurumdan bahsediyoruz. Venom da çok fazla eleştiri alıyor ancak Sony heyecanla üçüncü film için hazırlık yapıyor… Netflix’in 1899’u keyifle iptal ettiğini düşünmüyorum, onlar da izlenmediği için -kendilerince ne kadar kaliteli olsa da- bu kararı alıyorlar.

  5. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Siz bu işi çözmüşsünüz üstadım, az önce başka bir sitede haberine denk geldim. Velma sayesinde binlerce yeni abone kazanmış kanal, beklentinin üzerinde bir rakam yakalanmış.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zuko Odaklı Avatar Filmi Tarihi Belli Oldu

Zuko’ya Odaklanan Yeni Avatar Filminde Tarih Belli Oldu

Yük - Monika Helfer | Haftanın Kitabı #255

Yük – Monika Helfer | Haftanın Kitabı #255