in

1900’lerin Viyana’sında Geçen Suç Dizisi “Vienna Blood” 3. Sezon Onayını Aldı

Vienna Blood 3. Sezon onayı aldı. 1900’lerin Viyana kentinde geçen suç draması, yeni bölümleri için ORF ve ZDF kanallarından siparişi aldı.

Vienna Blood 3 sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Vienna Blood 3. sezon onayını aldı. Suç, polisiye ve drama dizisi yeni bölümler için yayıncı kanalından sipariş almayı başardı.

1900’lü yılların Avusturya’sında geçen Vienna Blood dizisi, Avusturya’daki ORF ve Almanya’daki ZDF kanallarından 3. sezon için sipariş aldı. Yapım İngiltere’de BBC Two ve ABD’de PBS üzerinden yayınlanıyor.

Oyuncu kadrosunda Matthew Beard, Jürgen Maurer, Charlene McKenna, Conleth Hill, Amelia Bullmore, Josef Ellers, Raphael von Bargen ve Luise von Finckh gibi isimlerin yer aldığı dizisi ilk sezonu ile 2019 yılında izleyicinin karşısına çıkmaya başlamıştı.

- Reklam -

İngiliz yazar ve klinik psikolog Frank Tallis tarafından kaleme alınan çoksatar polisiye roman serisi Liebermann Papers’tan Vienna Blood adıyla ekrana taşınan dizi macerasına devam ediyor.

Dizide Matthew Beard ve Juergen Maurer, 1900’lü yılların Viyana kentinde cinayetleri çözmek için bir araya gelen psikiyatrist Max Liebermann ve Müfettiş Rheinhardt karakterlerini canlandırıyor.

Vienna Blood 3. Sezon ile Yola Devam Edecek

Üç bölümden oluşan ilk sezonu, 2021’de yayınlanan yine üç bölümlük bir ikinci sezon takip etmişti. 1 Kasım 2021’de 2. sezon finali yayınlanan yapım 3. sezon ile hikâyesini sürdürmeye hazırlanıyor.

Endor Productions’tan Vienna Blood yapımcısı Jez Swimer yeni onay haberini şu sözlerle karşıladı:

“Vienna Blood’ın gizem – suç karışımı, Matthew Beard’lı psikiyatrist Max Liebermann ve Juergen Maurer’lı müfettişi Rheinhardt’ın tuhaf ikili dinamiği ve görkemli 1907 yılının Viyanası’nın muhteşem birleşimi, dünyanın dört bir yanından izleyicileri büyülemeyi başardı. Büyüyen küresel hayran kitlesine yeni bir sezon ile ilgi çekici bir hikâye sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.”

- Reklam -

Vienna Blood 3 sezon onay polisiye

Anne Frank: The Whole Story ile tanınan, The Children of Theatre Street ile Oscar’a aday gösterilen ve dizinin ilk iki sezonun baş yönetmenliğini üstlenen Robert Dornhelm, 3. sezon için geri dönecek.

Dizinin uyarlandığı Liebermann Papers serisi ilk olarak 2005 yılında okurla buluşmaya başladı ve şimdiye dek 7 kitap yayımlandı.

Vienna Blood 3. Sezon için şimdilik bir yayın tarihi ya da yeni bölümlerin konusuna dair ipucu paylaşılmadı.

Siz bu diziyi takip ediyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Entlovin Entlovin dedi ki:

    arayıp bulamadığım dizi olabilir, umarım severim :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Didik Didik Freud - Serol Teber ve Şenol Ayla - Açık Radyo

Açık Radyo’nun Sevilen Programı “Didik Didik Freud” Kitap Oldu

Wild Cards Çizgi Roman Oluyor: George R.R. Martin Marvel

George R.R. Martin ve Marvel’dan Yeni Proje: Wild Cards Çizgi Romanı Geliyor