in

Finale Hazırlanan Vikings’ten Fragman Yayınlandı

History Channel’ın sevilen dizisi Vikings’in final sezonundan ilk uzun fragman geldi. Böylece dizinin çıkış tarihi de belli olmuş oldu.

Vikings
- Reklam -
- Reklam -

İlk çıktığı andan itibaren ilgiyle takip edilen Vikings dizisinin 6. sezonu için yeni bir fragman haberi geldi.

Dizinin yeni sezonuyla ilgili ilk uzun fragman babası Ragnar’ın rolüne adım atan Bjorn Ironside ile yeni bir saltanatın geldiğini gösteriyor.

History Channel’ın en popüler işlerinden birisi olan Vikings, 2013’ten bu yana tüm dünyada büyük bir üne kavuştu. Beklenenin çok ötesinde bir başarı elde eden dizi, yeni sezonlarla macerasına devam etti. Efsanevi Viking Kralı Ragnar Lothbrok ve ailesinin uzun yıllar boyunca yükselişini, yeni topraklar ararken ve farklı ailelerle savaşırken Büyük Alfred’in yükselişine yol açan hikayesini epik bir şekilde seyircilere aktardı.

- Reklam -

Michael Hirst tarafından hazırlanan ve yazılan Vikings dizisi, Showtime kanalında yayınlanmış The Tudors’la aynı yolu izliyor. Dizi, Kral VIII. Henry saltanatına ilişkin tarihi kaydı yoğun biçimde dramatize etmek için Showtime’ın The Tudors’unda kullanılana benzer bir formül kullanıyor.

6. Sezon Aynı Zamanda Serinin Finali Olacak

Vikings, The Tudors’un aksine halüsinojenik sınırda bulunan bazı gerçeküstü unsurların kullanımıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Aktör Travis Fimmel’ın Ragnar rolünde başarılı bir iş çıkartmasıyla da dizi gittikçe geniş kitleler arasında adından söz ettirmeye başladı.

Yeni bir saltanat başlıyor, sloganıyla gelen dizinin 6. ve aynı zamanda son sezonu Bjorn’un Ragnar’ın oğlu gibi göründüğü halini izleyicilere gösteriyor.

- Reklam -

Bu fragmanla birlikte 6. sezonun ne zaman başlayacağı da belli oldu. Dizinin final sezonu, 4 Aralık 2019 tarihinde ilk bölümüyle History Channel’da yayınlanacak.

Dizinin yayınlanan fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video


* Watchmen Dizisi Tek Sezon Olarak Tasarlandı

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Özlemişiz kendilerini. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

pamuk çin

Çin, Ay’da Pamuk Yetiştirmeyi Başardı

Sally Rooney

Sally Rooney’nin Yeni Kitabı Raflarda