in

Yeni Vikings Dizisi “Valhalla” 2 ve 3. Sezon Onaylarını Birlikte Aldı

Vikings: Valhalla 2. sezon onayı ile 3. sezon onayını birlikte aldı. Netflix’in yeni spin-off yapımı yola emin adımlarla devam ediyor.

vikings valhalla 2 sezon onay netflix
- Reklam -
- Reklam -

Vikings: Valhalla 2. sezon ve 3. sezon onaylarını aldı. Netflix yapımı dizi kısa süre içinde yeni sipariş almayı başardı.

History Channel yapımı Vikings’in yan dizisi olarak Netflix tarafından üretilen Valhalla ilk sezonu ile 25 Şubat 2022 tarihinde izleyicilerin karşısına çıktı. Ana dizinin 100 yıl sonrasında geçen Vikings: Valhalla’nın ilk sezonu toplamda 8 bölüm sürdü ve ortalamanın üzerinde eleştiriler aldı.

Orijinal Vikings dizisi Ragnar Lothbrok’un batıyı fethetme görevine odaklanırken devam spin-off’u, Hıristiyan ve Pagan inançları konusunda İngilizlerle mücadele eden Vikingleri konu alıyor. Valhalla, efsanevi Viking Leif Eriksson ve kız kardeşi Freydis Eriksdotter’in maceralarını anlatıyor.

- Reklam -

Vikings: Valhalla’nın yaratıcısı Jeb Stuart (Die Harf, Lock Up) yeni sezon onayına dair şunları söyledi:

“Valhalla hayranlarına, ilk sezonu izleyen (ve tekrar izleyen) herkese TEŞEKKÜR EDERİZ. İzlenme rakamları akıllara durgunluk veriyor ve istatistikler en çılgın beklentilerimin bile ötesinde. 2. sezonun kurgusunu tamamladığımızı ve 3. sezon prodüksiyonunun yakında başlayacağını duyurmaktan heyecan duyuyorum. Leif, Freydis, Harald, Olaf, Canute ve muhteşem kadromuzun geri kalanının hikâyeleri, şimdiye kadar gördüklerinizden daha destansı olacak. Bunu tereddüt etmeden söyleyebilirim. SKAL!!!”

Vikings: Valhalla 2. Sezon ve 3. Sezon Onayı Hızlı Geldi

Yeni sezon haberinin çabuk gelmesi şaşırtıcı olmadı. Dizinin geçen günlerde yayınlanan ilk sezonu, ilk haftasında toplam 113,38 milyon saat izlendi ve Netflix Top 10 listesinde ilk sıraya yükseldi.

Vikings: Valhalla 2. sezon prodüksiyon süreci yakın zamanda tamamlandı. Yeni bölümlerin 2023 yılında gösterime girmesi bekleniyor. 3. sezon çekimleri ise bu bahar başlayacak.

Netflix Türkiye de yeni sezon siparişini şu sözler ve fotoğrafla duyurdu:

“Yüzler gülüyor çünkü Vikings: Valhalla 2. ve 3. sezon geliyor!”

- Reklam -

vikings valhalla 2 sezon

Yapımda ünlü Viking Leif Ericksson’ı Sam Corlett, kız kardeşi Freydis Eriksdotter’ı Frida Gustavsson ve Harald Sigurdsson’ı Leo Suter canlandırıyor. Dizide yer alan diğer oyuncular ve rolleri ise şu şekilde:

Bradley Freegard (Kral Canute), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Olaf Haraldsson), Caroline Henderson (Jarl Haakon), Laura Berlin (Normandiyalı Emma), David Oakes (Earl of Godwin), Louis Davison (Prens Edmund), Bosco Hogan (King Aethelred II), Asbjørn Krogh Nissen (Jarl Kåre), The Walking Dead’den Pollyanna McIntosh (Aelfgifu of Northampton) ve Soren Pilmark (King Sweyn Forkbeard).

6 sezonluk Vikings macerası 2020 yılında sona ermişti. Netflix’in yeni dizisi, hikâyeyi 100 yıl sonrasına, Vikinglerin İngilizlere karşı verdiği inanç mücadelesi yıllarına götürüyor.

Siz yayınlanan ilk sezonu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Nebula ödülleri finalistleri

2021 Nebula Ödülleri’nde Finalistler Duyuruldu

Endurance gemisi antarktika

1915’te Antarktika’da Sulara Gömülen Geminin Enkazı Yıllar Sonra Bulundu