in ,

Vikings: Valhalla’dan Resmi Fragman: Vikingler İntikam için Geri Dönüyor

Vikings: Valhalla dizisi için resmi fragman yayınlandı. Yeni Netflix dizisi ile Vikingler intikam için bir kez daha sahneye çıkıyor.

Vikings: Valhalla Resmi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Vikings: Valhalla dizisinden resmi fragman Netflix tarafından paylaşıldı. Vikings’in 100 yıl sonrasını anlatacak olan dizi ile Vikingler bir kez daha geri dönüyor.

İlk sezonu 2013 yılında yayınlanan ve toplamda 6 sezon ve 89 bölüm boyunca hayranlarının karşısına çıkan dizi, Aralık 2020’de final vermişti. Ancak veda öncesi, Netflix tarafından 2019 yılında yapılan bir duyuru ile, sonrasını anlatacak olan yeni bir dizinin geleceği duyuruldu. Geçen yılın başında oyuncu kadrosu da açıklanan Vikings: Valhalla’nın ilk tanıtım fragmanı ise Eylül 2021’de yayınlandı.

Yeni dizide de orijinal dizinin yaratıcı ekibi ve kamera arkası aynı şekilde işlerine devam edecekler. Orijinal dizinin yaratıcı ismi Michael Hirst ile yönetici yapımcı Morgan O’Sullivan da ekibe dahil olan isimler arasında bulunuyorlar.

- Reklam -

“Londra Köprüsü yıkılıyor. Vikings: Valhalla, Netflix’te yeni ve kanlı bir kırılma noktasına ulaşıyor.” cümlesiyle yayınlanan yeni resmi tanıtım fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Vikings: Valhalla Resmi Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Dizinin adı elbette, savaşçıların savaşta öldükten sonra gittikleri yerlerden biri olan İskandinav mitolojisindeki Valhalla’ya atıfta bulunur. Orijinal Vikings serisi açıkça Valhalla’ya gönderilen birçok karakter gördü ve görünüşe göre cennetin İskandinav versiyonu, ilk gösterinin kaldığı yerden devam ederken, daha fazla ziyaretçiyi de ağırlamak üzere. Ancak Vikings: Valhalla’da her şey kanlı bir savaş olmayacak, çünkü dizi aynı zamanda Kuzey Amerika’ya ayak basan ilk Avrupalı ​​olarak kabul edilen ünlü kaşif Leif Ericksson’a da yer verecek.

- Reklam -

Yapımda Ericksson’u Sam Corlett canlandıracak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Frida Gustavsson (Freydis Eriksdotter), Leo Suter (Harald Sigurdsson), Bradley Freegard (Kral Canute), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Olaf Haraldsson), Caroline Henderson (Jarl Haakon), Laura Berlin (Normandiyalı Emma), David Oakes (Earl of Godwin), Louis Davison (Prens Edmund), Bosco Hogan (King Aethelred II), Asbjørn Krogh Nissen (Jarl Kåre), The Walking Dead’den Pollyanna McIntosh (Aelfgifu of Northampton) ve Soren Pilmark (King Sweyn Forkbeard) yer almakta.

Vikings: Valhalla, tüm bölümleri ile 25 Şubat 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Vikings: Valhalla için yayınlanan resmi tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce öncülü dizi kadar ses getirebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Microsoft, Activision Blizzard Şirketini Satın Alıyor xbox

Microsoft, Oyun Dünyasının Dev Şirketi Activision Blizzard’ı 68,7 Milyar Dolara Satın Alıyor

Önsözler Kitabı - Mehmet Narlı | Haftanın Kitabı #206

Önsözler Kitabı – Mehmet Narlı | Haftanın Kitabı #206