in ,

Vikings’in 100 Yıl Sonrasını Anlatan “Valhalla” Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı

Vikings: Valhalla dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Netflix tarafından geliştirilen yapım, önümüzdeki günlerde izleyicilerle buluşacak.

Vikings Valhalla yeni fragman netflix dizi
- Reklam -
- Reklam -

Vikings: Valhalla dizisi hakkında yeni bir fragman yayınlandı. Netflix tarafından geliştirilen spin-off yapımı, ünlü seriden 100 yıl sonrasında yaşananları konu alacak.

Tarihi drama türündeki Vikings dizisi ilk olarak 2013 yılında The History Channel üzerinden yayınlanmaya başladı. Travis Fimmel’ın Ragnar Lothbrok karakterine hayat verdiği yapım kısa sürede kendisine geniş bir izleyici kitlesi edinmeyi bildi.

Alex Høgh Andersen, Clive Standen, Gabriel Byrne, Nathan O’Toole, Katheryn Winnick ve Jessalyn Gilsig gibi isimleri oyuncu kadrosunda ağırlayan dizi 6 sezon ve 93 bölümün ardından 2020 yılında hikâyesini noktaladı. Görsel efekt alanında Primetime Emmy ödülü de kazanan dizi için çok geçmeden bir spin-off serisi sipariş edildi.

- Reklam -

Netflix tarafından geliştirilen bu yeni yapım, ana hikâyeden 100 yıl sonrasında geçecek yeni bir öyküyü anlatacak.

İlk bakış tanıtımını geçen eylülde, kısa fragmanını ise bu ocak yayınlayan Vikings: Valhalla, şimdi de ilk uzun soluklu fragmanı ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Vikings: Valhalla Fragmanı | İZLE

YouTube video

Kuzey Amerika’ya ayak bastığı bilinen ilk Avrupalı ​​olarak tarihe geçen Leif Ericksson’ın maceralarını anlatacak yapım odağına, Ericksson ile birlikte kız kardeşi Freydis Eriksdotter ve Harald Sigurdsson karakterlerini alıyor.

Hıristiyanlığı kabul edenler ve hâlâ İskandinav tanrılarına inanlar arasındaki çatışmanın yanı sıra; Vikingler ile İngilizler arasındaki mücadele de yapımda işlenen konular arasında. Dizi adını ise İskandinav mitolojisindeki tanrıların kabul salonu olan Valhalla’dan alıyor.

Dizide Leif Ericksson karakterini Sam Corlett, Freydis Eriksdotter’ı Frida Gustavsson ve Harald Sigurdsson’ı Leo Suter canlandırıyor. Yapımda yer alan diğer oyuncular ve rolleri şu şekilde:

- Reklam -

Bradley Freegard (Kral Canute), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Olaf Haraldsson), Caroline Henderson (Jarl Haakon), Laura Berlin (Normandiyalı Emma), David Oakes (Earl of Godwin), Louis Davison (Prens Edmund), Bosco Hogan (King Aethelred II), Asbjørn Krogh Nissen (Jarl Kåre), The Walking Dead’den Pollyanna McIntosh (Aelfgifu of Northampton) ve Soren Pilmark (King Sweyn Forkbeard).

Vikings Valhalla yeni fragman netflix

Orijinal dizinin yaratıcısı olan Michael Hirst’ün yapımcılar arasında yer aldığı dizide bu defa yaratıcı koltuğu The Fugitive, Die Hard ve Lock Up’ın senaristi Jeb Stuart’a emanet.

1. sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak Vikings: Valhalla dizisinin çıkış tarihi 25 Şubat 2022 olarak açıklandı.

Sizin bu diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Dünya Öykü Günü Bildirisi

2022 Dünya Öykü Günü Bildirisi: “Öykü Hayal Etmeye, Hatırlamaya, Ötekini Anlamaya Kapı Aralar”

Better Call Saul 6. sezon

Better Call Saul 6. Sezondan İlk Tanıtım Videosu: Çıkış Tarihi Açıklanmış Olabilir