in ,

Netflix’in Beklenen Dizisi Vikings: Valhalla’ya İlk Bakış Fragmanı Yayınlandı

Vikings: Valhalla fragmanı yayınlandı. Final veren Vikings’le aynı evrende geçen yeni Netflix dizisi, maceranın 100 yıl sonrasına bakış atmamızı sağlayacak.

Vikings: Valhalla Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Vikings: Valhalla fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin 100 yıl sonrasını konu alacak olan yeni Netflix yapımına ilk bakış görüntüleri TUDUM etkinliğinde paylaşıldı.

Vikings serisinin yeni yan ürünü Valhalla, ilk olarak 2019 yılında duyuruldu. History Channel’in en sevilen yapımlarında biri haline gelen dizi yayınına 2013 yılında başladı. Yapım, beklemediği türde bir popülerlik kazanarak toplamda 6 sezon ve 89 bölüm boyunca maceralarına devam etti. Şimdi Netflix’te yayınlanacak olan dizi ile, kamera arkası yaratıcı ekip aynı şekilde yoluna yeni bir senaryo ile devam edecek. Orijinal dizinin yaratıcı ismi Michael Hirst ile yönetici yapımcı Morgan O’Sullivan da ekibe dahil olan isimler arasında yer alıyor.

2013’te yayınlanmaya başlayan ilk seri başlangıçta Ragnar Lothbrok’un destanını izledi. Dizi daha sonra odağını oğullarının hikayesine ve Ragnar’ın geride bıraktığı mirasa kaydırdı. Altı sezonun ardından, gösteri bu yıl mart ayında sona erdi ve final sezonu Amazon Prime Video’da yayınlandı. Orijinal dizi ile Valhalla arasındaki geçici mesafeye rağmen, Netflix dizisinde en az bir tanıdık yüz yer alacak: John Kavanagh’ın canlandırdığı Seer.

- Reklam -

Son olarak oyuncu kadrosu bu yılın başında açıklanan yapımdan merakla beklenen ilk fragman da Netflix TUDUM etkinliğinde paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Vikings: Valhalla Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Tarih yeniden yazılıyor. Savaşçılar için bambaşka bir dönem başlıyor. Vikings: Valhalla 2022’de Netflix’te.

Yeni yayınlanan fragman sırasıyla Sam Corlett, Frida Gustavsson ve Leo Suter tarafından canlandırılan Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir ve Harald Hardrada adlı karakterlere ilk bakış sunuyor. Dizi, orijinal diziden bir asır sonra geçiyor ve Viking Çağı olarak bilinen tarihi çağın sonunu keşfetmeyi amaçlıyor.

- Reklam -

Şu an için tam bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, yapımın 2022 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı etkinlikle birlikte kesinleşmiş oldu.

Vikings: Valhalla için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cowboy Bebop açılış jeneriği

Cowboy Bebop Açılış Jeneriği Paylaşıldı | İZLE

House of the Dragon Dizisi Oyuncu Kadrosu ejderha

House of the Dragon Dizisi Oyuncu Kadrosuna Yeni Takviyeler