in , ,

Vinland Saga’nın 2. Sezonundan Thorfinn’in Çektiği Acıya Odaklanan Yeni Fragman Yayınlandı

Vinland Saga 2. sezon fragmanı yayınlandı. Görüntüler, Thorfinn’in çektiği acıyı vurgulayarak animenin daha karanlık kısımlarına işaret ediyor.

Vinland Saga 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Vinland Saga 2. sezon fragmanı paylaşıldı. MAPPA, kahramanı Thorfinn için karanlık zamanların geldiğini gösteren yeni görüntüleri hayranlarıyla paylaştı.

Makoto Yukimura’nın aynı isimli mangasından uyarlanan, Temmuz 2019’da yayınlanmaya başlayan ve 24 bölüm süren animenin ilk sezonu Attack on Titan’ın ilk sezonlarının arkasındaki şirket olan WIT Studio tarafından hazırlanmıştı. Ancak ardından dizinin 2. sezonunu MAPPA devraldı. Attack on Titan’ın son sezonundan da sorumlu olan MAPPA’nın WIT’ten bir animeyi devraldığı ilk sefer değil.

Bununla birlikte pek çok hayran, WIT’in yaptığı zamandan çok daha kötü olacağını söyleyerek MAPPA’nın animenin yeni sezonunu ele alışından şikayet etti. Bu nedenle MAPPA’nın Vinland Saga’nın ilk sezonunun kalitesini ikinci sezonda da koruyup koruyamayacağı merak ediliyordu. Ancak ikinci sezon için yayınlanan fragmanlar bu şüphelerin çoğunu ortadan kaldırıyor.

- Reklam -

Yayınlanan yeni fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Vinland Saga 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bitiş jenerik şarkısının kullandığı fragman, MAPPA’nın ayrıntılara olan bakış açısını gösteriyor. Ateşle dolu sahneler, öfkeli yüzler, duygusal bakışlar dahil olmak üzere yeni sezon birçok sahneyi içeriyor.

2. sezon, Vikinglerin harap ettiği yeni bir dünyada yolculuğuna devam eden yaşlı Thorfinn’i konu alacak. Ve bazı yeni müttefiklerle tanıştığında hayatı bir kez daha alt üst olacak. Animenin konusu özetle şu şekilde geçiyor:

“Thorfinn çocukken ulu Leif Ericson’un ayaklarının dibine oturur, batıdaki bir diyarın vahşi hikâyeleriyle heyecanlandı. Ancak gençlik fantazileri bir paralı asker baskınıyla paramparça oldu.

- Reklam -

Babasını öldüren Askeladd’ın paralı asker çetesine katılan  ve korkunç bir savaşçıya dönüşen Thorfinn, intikamını almak için doğru zamanı beklemeye başlar. Askeladd ise siyasi güç peşindedir.”

Vinland Saga 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Vinland Saga 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Anime stüdyosu son zamanlarda hit anime Chainsaw Man’i canlandırarak adından sıkça bahsettirdi. Bu nedenle ilk sezonundan çok daha farklı bir tarza sahip olan Vinland Saga’yı nasıl uyarladıklarını görmek ilginç olacak.

Dizinin 2. sezonu Ocak 2023’te yayınlanmaya başlayacak. Ülkemizde Netflix üzerinden yayınlanan animenin yeni sezonunun da tamamlandıktan sonra yine aynı platform üzerinden gösterilmesi bekleniyor.

Vinland Saga 2. sezon için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Anime dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: ComicBook

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Slavery Ark gelmiş geçmiş en iyi anime manga arklarından biri. Umarım altından kalkarlar, fragmanları izlemiyorum ancak mangasını okuduğum için içeriğini tahmin edebiliyorum. İlk sezonun altında kalmaz umarım. Animesi, mangasına kıyasla sönük olsa da kesinlikle dikkate değer bir işti.

    Peak Fiction’a yakışır bir uyarlama olur umarım. ^^

    Şu sahnenin altından kalkabilirlerse tamamdır bu iş.

  2. Avatar for RolandDeschain RolandDeschain dedi ki:

    Gördüğüm tüm yorumlar bu yönde. Aşırı meraklandım. Ä°lk sezonu çok sevmiştim ama mangaya bir türlü başlama fırsatım olmamıştı. 2. Sezonla birlikte hem anime hem de mangaya girişmek için sabırsızlanıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lisey'in Hikâyesi - Stephen King

Stephen King’in “Lisey’in Hikâyesi” Kitabı Yeni Baskısı ile Raflarda

True Detective Night Country İlk Bakış HBO

“True Detective” Dizisi 4. Sezon ile Geri Dönüyor: Jodie Foster’lı Yeni Sezondan İlk Görseller