in

White Vision Karakterine Odaklanacak Yeni Disney+ Dizisi “Vision Quest” Geliyor

Vision Quest dizisi duyuruldu. Yeni Marvel macerası, WandaVision sonrası White Vision’a dönüşen karakterin geleceğine odaklanacak.

Vision Quest: Yeni Marvel Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Vision Quest dizisi geliyor. WandaVision spin-off’u olarak yayınlanacak Marvel’ın yeni Disney Plus macerası, White Vision karakterinin canlı aksiyondaki maceralarına odaklanacak.

Karakterin diriltilmesinden bu yana bir yıldan biraz fazla bir süre geçmişken Marvel Studios’ta Vision odaklı bir dizi hazırlıklarının başladığı bildiriliyor. Paul Bettany, Marvel Sinematik Evreni’nde ilk defa Tony Stark’ın yapay zekâ programı Jarvis’in sesi olarak çeşitli Iron Man kostümlerinde, Stark Tower’da ve kendi laboratuvarında göründü. Bettany, Jarvis ve Mind Stone’un bir kombinasyonu olan Avengers: Age of Ultron ile Vision olarak live-action’a geçen isim, bu rolü Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War ile devam ettirdi. Infinity War’da da Thanos’un ellerinde can verdi.

Ancak Bettany daha sonra Elizabeth Olsen ile birlikte, resmi olarak Marvel Sinematik Evreni’nin ilk dizisi sayılan (ve dördüncü fazı da başlatan) WandaVision ile geri döndü. Dizinin sonunda S.W.O.R.D. hafızası silinmiş ve Wanda’yı indirmek için gönderilen Vision’ın orijinal vücudunu başarıyla yeniden bir araya getirdi ve anılarını geri yükleyebildi. Bu esnada beyaz gövdeli Vision kaçtı. İzleyiciler, Bettany’nin MCU’daki sevilen karakteri için sırada ne olduğunu merak ediyordu. Şimdi yetkili isimler onu geri getirmek için adımlar atıyor gibi görünüyor.

- Reklam -

Vision Quest: Yeni Marvel Dizisi

Variety’nin haberine göre Marvel Studios, Vision’a odaklanan ve adının Vision Quest olacağı söylenen dizi için çalışmalara başladı. Kaynaklar, stüdyonun diziyle ilgili bir yazar odası açmak üzere olduğunu doğruladı. Avengers West Coast: Vision Quest adlı çizgi romandan bir uyarlama ile ekranlara geleceği söylenen maceranın, tahmin edileceği üzere hafızasını kazansa da artık yeni bir kişilik olan White Vision’ın yapacaklarına odaklanacak.

Vision Quest Dizisi ile Paul Bettany Role Geri Dönecek

1989 yılında yayımlanan West Coast Avengers’ta kahramanın parçalara ayrıldığını, insan beyni kalıplarının silindiğini, derisinin tebeşir beyazına döndüğünü ve esasen onu daha çok bir robota dönüştüğü görülmüştü. Marvel Comics’te karakterin en unutulmaz arklarından biri olarak kabul edilen macerada duyguları olmasa da anıları eninde sonunda geri geliyordu. Vision Quest ayrıca Wanda’nın güçlerinin gerçek ortaya çıkınca varoluştan silinen hayali çocuklar yaratmaya yansıtıldığı “histerik bir hamilelik” yaşadığı için Scarlet Witch ile çocuklarının gerçeğini öğrendiğini de gösteriyordu.

- Reklam -

Paul Bettany’nin bir kez daha role geri döneceği ve hatta kısa süre içerisinde bir araya gelecek olan senaristlerle dizinin geleceği hakkında konuşacağı da öğrenildi. Ancak şu an için live-action dizideki hikâyenin ayrıntıları, konunun çizgi romanla ne derece paralel ilerleyip ilerlemeyeceği bilgiler netlik kazanmış değil.

Vision Quest: Yeni Marvel Dizisi

Vision’ın maceralarının live-action’da Vision Quest dizisi ile devam edecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Karakterin geleceğinin MCU’da nerelere gideceğini merak ediyor musunuz? Görüşlerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Venom 3 Filmi Yönetmeni Belli Oldu

“Venom 3″ün Yönetmeni Duyuruldu: İlk İki Yapımın Senaristi Başa Geçti

Avatar: The Way of Water film süresi

James Cameron’ın “Avatar: The Way of Water” Filmi 3 Saatin Üzerinde Olacak