in

The Walking Dead Dizisinden Negan’ın Ünlü Beyzbol Sopası ‘Lucille’, Açık Artırmada 51 Bin Dolara Satıldı

The Walking Dead dizisinin önemli karakterlerinden Negan Smith’in ikonik beyzbol satısı Lucille, açık artırmada 51.600 dolara alıcı buldu.

The Walking Dead Dizisinden Negan'ın Beyzbol Sopası
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead dizisinin en dikkat çekici karakterlerinden biri olan Negan’ın dikenli telli beyzbol sopası Lucille, yakın zamanda düzenlenen bir Yürüyen Ölüler müzayedesinde 51.600 dolardan alıcı buldu.

The Walking Dead dizisinde yer alan karakter aksesuarları için yakın zamanda yapılan bir müzayedede, Negan’ın ikonik beyzbol sopası Lucille ve Daryl’nin motosikleti de dahil olmak üzere birçok eşya açık artırmayla satıldı.

Negan, The Walking Dead 6. sezonun son bölümündeki tanıtımı sırasında, beyzbol sopası dikenli telle sarılmış Lucille’i ilk kez göstermişti. Karakter, serinin sonraki iki sezonu için sopayı, korkutma ve basitçe kapıları çalmak da dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle kullandı. Negan ve Kurtarıcılar, sonunda Rick ve hayatta kalan ekibin diğer üyeleri tarafından bozguna uğratılınca Lucille de Negan’ın hapsedilmesinden kısa bir süre sonra ortadan kayboldu.

- Reklam -

Walking Dead Dizisinden Negan'ın Beyzbol Sopası

The Walking Dead Müzayedesinde Satılan Negan’ın Beyzbol Sopası En Çok Fiyat Verilen Eşya Oldu

Dizinin son sezonlarında Negan, hayatta kalanların çekirdek grubunun yeniden düzenlenmiş bir üyesi oldu. Onun reformu, karısı Lucille’i hatırlayan ve beyzbol sopasının adı için bir köken hikâyesi sağlayan 10. sezon finali “Here’s Negan”a dayanıyor. Negan daha sonra Lucille’i şimdiki zamanda buldu, ancak yaptığı her şey için karısından özür dileyerek sopayı yakmaya karar verdi. Negan artık kaybettiği silahını kullanmasa da Lucille ile olan ilişkisi hâlâ güçlü. The Walking Dead’de kullanılan diğerlerine kıyasla silahın benzersizliği, Negan ve Lucille’i klasik bir çift yapan şeyler arasında yer alıyor.

The Walking Dead Final sezonu

The Walking Dead 7. sezonda kullanılan orijinal Lucille, Goldin pazar yeri tarafından düzenlenen bir müzayede sırasında en yüksek fiyata satılan eşya oldu ve tam 51.600 dolardan alıcı buldu. Lucille’ye biçilen değer, Daryl’ın 32.400 dolara satılan 1992 Honda CB 750 Nighthawk Motosikletinin neredeyse iki katı bir fiyattan alıcı bulmayı başardı. Müzayedede satılan diğer eşyalar arasında Michonne’nin orijinal kılıcı, Rick Grimes’ın son bölümünden bir polis kruvazörü ve kauçuk kırmızı bir pala vardı.

- Reklam -

The Walking Dead: Dead City

Yürüyen Ölüler 11 ve son sezonuyla koşusuna devam ediyor. Ancak final sonrası bile hayranlar Negan’ı Nisan 2023’te yayınlanacağı belirtilen The Walking Dead: Dead City dizisi ile izleme fırsatına erişecekler.

Hayranların dizide kullanılan eşyalara bu denli bir rakam ödemeleri konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Booker ödülü kazananı Shehan Karunatilaka

Sri Lankalı Yazar Shehan Karunatilaka, 2022 Booker Ödülü’nün Sahibi Oldu

doctor who ağlayan melekler The Wheeping Angels

Doctor Who’daki “Ağlayan Melekler” Dizide Anlatılandan Çok Daha ‘Ölümcül’ Olabilir