in

Walter White’ın Akıbeti Belli Oldu

Breaking Bad filmi El Camino’nun Netflix’e gelmesinden hemen önce, dizinin yaratıcısından yapımın finaline dair net bir açıklama geldi.

Walter White
- Reklam -

AMC’nin en önemli dramalarından Breaking Bad dizisi ilk yayınlanmaya başladığı 2008’den beri kendisine geniş çapta bir hayran kitlesi edindi. Öyle ki dizi 2013’teki 5. sezon finalinden sonra bile yan dizisi Better Call Saul ile evrenini genişletmeyi sürdürdü. Şimdiyse gözler yeni Breaking Bad filmi olan El Camino’da.

Netflix’in El Camino filmi için artık gün sayarken serinin yaratıcısı Vince Gilligan da hayranları üzebilecek bir açıklamada bulundu. 11 Ekim tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak El Camino: A Breaking Bad Movie’nin dizinin önemli isimlerinden Jesse Pinkman’ın gelecek hayatını anlattığını zaten biliyorduk.

Ancak hayranların aklında hep bir soru vardı: Peki ya Heisenberg? Walter White’ı yeni bir Breaking Bad yapımında görmemizin pek de olası olmadığı tahmin ediliyordu. White’ın ölüm sahnesine dair dizinin finalinde net bir bölüm yoktu. Her ne kadar karakter kaçınılmaz sona doğru gidiyor olsa da, yapımcıların sayısız sürprizinden birisinin de White’ın dönüşü olabileceği ihtimal dahilindeydi.

- Reklam -

Walter White Hakkında En Net Açıklama Geldi

İşte dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, bu merakı giderecek açıklamalar yaptı. The Rich Eisen Show’a konuk olan Gilligan, bu gizem perdesini tamamen ortadan kaldırdı. Yeni film öncesi, belli ki odağın Jesse Pinkman’dan uzaklaşmasını istemeyen yapımcı; Walter White’ın öldüğünü kesin bir dille ifade etti.

- Reklam -

Elbette filmde diziden flashback’ler yardımıyla geçmişe dönülebilir. Bu sayede bizler daha fazla Walter White sahnesi görebiliriz. Ancak bunlar El Camino’nun gelecekte geçen günlerini etkilemeyecek türden sahneler olacak.

Vince Gilligan’ın yönetmenliğini ve yazarlığını üstlendiği yapımda, Aaron Paul’u Jesse Pinkman olarak göreceğiz.

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tom ve Jerry

Tom ve Jerry’nin Filmi 2021’de Geliyor

Satürn

Satürn’e Ait 20 Yeni Uydu Bulundu