in

WandaVision 1. Sezon Çekimleri Koronavirüs Öncesi Tamamlandı

WandaVision 1. sezon çekimleri Koronavirüs pandemisi öncesinde tamamlandı. Heyecanla beklenen Marvel dizisi erteleme almadan Disney+’a gelebilir.

WandaVision 1. sezon
- Reklam -
- Reklam -

WandaVision 1. sezon çekimlerinin, Koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm setlerin durdurulmadan önce tamamlandığı açıklandı.

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle tüm sektörlerde olduğu gibi sinema ve dizi dünyası da çekimlerini ertelemek durumunda kaldı. Disney ve Marvel da bu süreçte tüm projelerinin üretimini durdurdu ve yayın tarihlerini ertelediğini açıkladı. Ancak Murphy’s Multiverse sitesinin kaynaklarına göre, bu ertelemeler başlamadan hemen önce Marvel’ın WandaVision dizisinin çekimleri tamamlandı.

Aynı raporda görsel efektlerin de büyük oranda tamamlandığı ve kalanların hızlıca bitebileceği yazıldı. Bu da geriye yapılacak çok az şeyin kaldığını ve -teknoloji sağ olsun- uzaktan halledilebileceğini gösteriyor. Dolayısıyla, sitenin kaynakları tamamen doğruları yansıtıyorsa WandaVision’un planlanan tarihte Disney+’ta yayında olmasına engel bir durum kalmamış demektir.

- Reklam -

WandaVision 1. sezon disney+

Bununla birlikte Marvel Sinematik Evreni’nin tüm filmleri erteleme aldığından ve yapımların paralel şekilde ilerlemesi nedeniyle bu dizi de aynı kaderi paylaşabilir gibi gözüküyor. Sonuçta WandaVision’ın bitimi sonası Scarlet Witch’i Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde izleyeceğimizi uzun süredir biliyoruz.

WandaVision Dizisinin Ertelenme İhtimali Var

Merakla beklenen ve yönetmenlik koltuğuna Sam Raimi’nin oturduğu Doctor Strange 2, normalde 7 Mayıs 2021’de çıkacakken önce 6 aylık ertelemeyle 5 Kasım 2021’e, ardından da 4 aylık yeni bir ertelemeyle 25 Mart 2022’ye çekildi. Yani toplamda 10 aylık bir erteleme aldı. Dizinin ilk sezonunu tamamladıktan hemen sonra filme bağlamak isteyen Marvel Stüdyoları, araya bu kadar süre sokmak ister mi şimdilik belirsiz.

WandaVision 1. sezonuyla, Wanda Maximoff’un Scarlet Witch olma yolundaki macerasını konu alacak. Anlatılan öykünün MCU’nun 4. Faz’ı için önem arz eden konuları yansıtacağı da söylenenler arasında.

- Reklam -

WandaVision 1. sezon marvel

Amerika’nın onlarca yıllık sitcom kültürüyle Marvel filmlerini harmanlayan bir yapım olarak tanıtılan WandaVision’da Elizabeth Olsen ve Paul Bettany filmdeki rolleriyle geri dönüyorlar. Hikâye, bildiğiniz ve sevdiğiniz Marvel karakterlerini çok daha yakın bir şekilde dijitale getirmeye hazırlanıyor.

Herhangi bir aksilik olmazsa dizi önümüzdeki Aralık ayında Disney+ kütüphanesinde yerini alacak.

Sizler dizinin ilk sezonundan nasıl bir konu bekliyorsunuz? Sizce neler olacak ve Doctor Strange 2’ye bağlanacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.


* En Kötüsünden En İyisine Tüm Spider-Man Filmleri

Kaynak: Geek Tyrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kaçırılan - Robert Louis Stevenson | Haftanın Kitabı #137

Kaçırılan – Robert Louis Stevenson | Haftanın Kitabı #137

Çatalhöyük

Çatalhöyük Yerlileri Ölülerini Kendi Evlerine Gömüyorlardı