in

WandaVision Yıldızı Elizabeth Olsen, “Love and Death” Dizisinin Başrolünde Yer Alacak

WandaVision yıldızı Elizabeth Olsen, HBO Max’in yeni dizisi “Love and Death”in başrolünde yer alacak. Yapımcılar arasında Nicole Kidman da bulunuyor.

elizabeth olsen love and death
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nde Wanda Maximoff karakterini canlandıran, son dönemde ise WandaVision’daki başarılı performansı ile adından söz ettiren Elizabeth Olsen, yeni HBO Max dizisi “Love and Death”in başrolünde yer alacak. Mini dizi formatında hazırlanacak yapımın kamera arkası da birçok ünlü ismi barındırıyor.

1980 yılında kilise arkadaşını baltayla öldüren Teksaslı ev hanımı Candy Montgomery’nin hayat hikâyesini ekranlara uyarlayacak olan Love and Death dizisini, The Undoing yapımıyla tanınan David E. Kelley senaryolaştırıyor. Lesli Linka Glatter’ın yönetmenliğini üstleneceği yapımın yapımcıları arasında ödüllü ünlü oyuncu Nicole Kidman da bulunuyor. Ayrıca Glatter ve Kelley, projede yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Lionsgate’in yapımcılığını üstlendiği Love and Death’in baş yapımcıları arasında Blossom Films’den Nicole Kidman ile birlikte Per Saari, Texas Monthly’den Scott Brown ve Megan Creydt ile Matthew Tinker, Michael Klick ve Helen Verno bulunuyor.

Türkçede Aşk ve Ölüm anlamına Love and Death, biri diğerini baltayla katledene kadar Teksas’ta küçük bir kasabada yaşayan ve hayatlarından keyif alan iki arkadaşın hikâyesini anlatıyor. Yapım, Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs romanından ve Texas Monthly’nin Love & Death In Silicon Prairie, Part I & II makalelerinden uyarlanıyor.

- Reklam -

Elizabeth Olsen’li Love and Death Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Candy Montgomery Love and Death

Yapılan tanıtımda maceranın, küçük bir kasabadaki iki kadının korkunç bir şiddet eylemiyle sonuçlanan hayal kırıklıkları ve arzuları hakkındaki sürükleyici bir hikâye olarak tanımlanıyor.

HBO Max yetkilisi Sarah Aubrey Beyan, diziyle ilgili şunları söyledi:

“David, Lesli, Nicole ve Per ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu hikâyeyi bu kadar unutulmaz kılan Candy’nin tüm katmanlarını ortaya çıkarmak için hikayemizin merkezinde Elizabeth’in olması da bizleri inanılmaz derecede şanslı hissettiriyor.”

- Reklam -

Lionsgate Television başkanı Kevin Beggs de şunları ekledi:

“Candy’nin başrolünü Elizabeth Olsen kadar iyi derecede oynayacak başka bir aktris hayal edemiyoruz. Yeteneği, karizması ve izleyicilere yansıttığı enerjisi ile başka hiçbir şeye benzemiyor.”

Elizabeth Olsen şu anda Sam Raimi’nin yöneteceği ve 25 Mart 2022’de vizyona girmesi beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness macerasında da Scarlet Witch karakterini canlandıracak. Daha önce Lionsgate’in gerilim filmi Wind River’da rol almıştı. Bilinen diğer rolleri arasında Martha Marcy May Marlene, Ingrid Goes West ve Godzilla’nın yanı sıra yine baş yapımcılığını üstlendiği Facebook Watch serisi Sorry for Your Loss bulunuyor.

Peki ya sizler Elizabeth Olsen’ın gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanan bir yapımda nasıl performans sergileyeceğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Halbuki Love ve Death’i es geçip Robot’la yuva kurmuştu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kitap Önerileri Yazarlar favorileri

Dünyaca Ünlü Yazarlardan Hayat Değiştiren Kitap Önerileri

Eşekli Kütüphane

Eşekli Kütüphane 80 Yıl Sonra Geri Dönüyor: Köylere Eşek Sırtında Kitap Taşınıyor