in

WandaVision’ın Agatha Harkness’ı Kendi Dizisine Kavuşuyor

WandaVision ile Marvel Sinematik Evrenine katılan Agatha Harkness’ın spin-off dizisi geliyor. Disney+, Kathryn Hahn’lı dizi için çalışmalara başladı.

WandaVision Agatha Harkness Dizisi Disney+ Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Studios, Agatha Harkness dizisi için hazırlıklara başladı. İlk olarak WandaVision dizisiyle birlikte MCU’ya katılan karakter, Disney+ üzerinden kendi spin-off macerası ile hayranların karşısına çıkacak.

2020 yılını Koronavirüs pandemisi nedeniyle boş geçiren Marvel Sinematik Evreni, 2021 yılına ilk olarak WandaVision ile giriş yaptı. Başrollerinde Wanda Maximoff rolünde Elizabeth Olsen ve Vision rolünde Paul Bettany’nin yer aldığı yapım, Wanda’nın Avengers: Infinity War sonunda Vision’ı kaybetmesinden ve 5 yıllık aranın ardından geri gelip yaşadıklarını anlatıyor.

İlk bölümleri sit-com tadında başlayan ve bugüne kadar yapılan diğer Marvel işlerinden farklı olan yapımda ikiliye ek olarak Randall Park’ın FBI ajanı Jimmy Woo ve Kat Dennings’in astrofizikçi Darcy Lewis rolüyle evrene geri dönüşünü gösterdi. Onlara yeni katılan isimler de vardı. Agatha Harkness rolünde Kathryn Hahn, Monica Rambeau rolünde Teyonah Parris, Debra Jo Rupp, Fred Melamed ve sahte Quicksilver Ralph Bohner rolünde ise Evan Peters yer alıyordu.

- Reklam -

Toplam 9 bölümden oluşan WandaVision, oldukça iyi bir izlenme oranına erişti ve eleştirmenlerden övgü dolu sözler aldı. 23 adaylıkla Emmy’ye aday gösterilen ilk Marvel dizisi olma unvanını elde etti. Üstelik Outstanding Production Design For A Narrative (Half-Hour) Program / Üstün Prodüksiyon Tasarımı ve Outstanding Fantasy/Sci-Fi Costumes (Üstün Fantastik Bilimkurgu Kostümleri) dallarında iki ödülün de sahibi oldu. İzleyiciler önümüzdeki yıl Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ta Scarlet Witch’in geri dönüşünü sabırsızlıkla beklerken, Marvel’ın serinin hayranları için başka bir sürprizi daha ortaya çıktı.

WandaVision Karakteri Agatha Harkness için Hazırlanan Dizinin Konusu Henüz Belli Değil

WandaVision Agatha Harkness Dizisi Disney+

Variety’nin haberine göre Marvel Studios ve Disney+, şu anda WandaVision’ın kötü cadısı Agatha Harkness merkezli bir spin-off dizisi geliştiriyor. Konuyla ilgili ayrıntılar şu anda gizli tutulurken, “kara komedi” olarak tanımlandığı söyleniyor. WandaVision baş yazarı Jac Schaeffer’ın aynı pozisyonda ve baş yapımcı olarak geri döneceğini de belirtiliyor. Ancak şu an için taraflardan herhangi bir resmi duyurusu yapılmış değil.

- Reklam -

Kökenlerinin 17. yüzyılın sonlarına dayandığı göz önüne alındığında, karakterle ilgili birçok senaryo fikri olabilir gibi gözüküyor. Ancak yeni spin-off dizisinin, karakterin WandaVision’da yaşadıklarının sonrasını mı yoksa geçmişine ineceği mi henüz bilinmiyor.

Agatha Harkness’ın kendi dizisine kavuşmuş olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Karakter yerine daha öncelikli olarak dizisinin yapılması gerektiğini düşündüğünüz isimler var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

lost in space 3. sezon fragmanı

Lost in Space 3. Sezon Fragmanı: Finale Hazırlanın

Edward Scissorhands evi müze

Edward Scissorhands Filminin Çekildiği Ev Müze Oldu