in

WandaVision, Kevin Feige’nin İsteğiyle Hayat Buldu

Disney+ yapımı WandaVision dizisi, oyuncularını şaşırtan bir kararla Kevin Feige sayesinde yola çıkmış.

scarlet witch wandavision
- Reklam -
- Reklam -

Marvel son on yılda birçok sinema filmiyle gönüllere taht kurdu. Üstüne üstlük bir on yılı daha rahatça çıkartabileceği yeni karakterleri, filmleri ve dizileri çoktan izleyici kitlesine tanıttı. Senelerini beyazperdeye adamış Marvel Studios, bu sefer bir değişiklik yaparak sevilen karakterlerin dizileriyle televizyon dünyasını fethetmeye hazırlanıyor. Avengers: Endgame filminin arkasındaki stüdyo, Disney’in yeni online dizi platformu Disney+ için birçok projenin hikayelerini geliştirmeye başladı bile. Bu diziler tabii ki bizlere her açıdan bir şölen sunan sinema filmlerinin sonunu getirmeyecek. Bunlardan bir tanesi de WandaVision olacak.

Dizi hakkındaki detaylar, henüz belli değil; elimizde olan ismi sayesinde, Vision ve Scarlet Witch karakterlerinin dizide yer alacağını biliyoruz. WandaVision’ın hikâyesi Infinity War öncesi olayları anlatacak. Mutlu, huzurlu bir aile tablosu çizilerek başlayacak olan dizi, bölümler ilerledikçe uğursuzlukların, sorunların hedefi haline gelecek. Scarlet Witch karakterini canlandıracak olan Elizabeth Olsen, geçtiğimiz gün Jimmy Kimmel’in programında dizi hakkındaki bazı soruları cevapladı.

İkili İlk Başta Marvel Evreni’nden Kovulacaklarını Düşünmüş

Olsen’ın ilk açıklığa kavuşturduğu nokta, dizinin tamamen Kevin Feige’in fikri olduğu yönündeydi. Başarılı aktris, dizi konusunda başlarda biraz baskı altında hissetmiş. Çünkü Feige ona ve Vision karakterini canlandıracak olan Paul Bettany’e pek söz hakkı tanımamış. Feige bu konu hakkında konuşmak için Olsen’ı ve Bettany’i ofisine ilk çağırdığında, ikili Marvel evrenine veda edeceklerini düşünmüşler. Feige’in aklındaki şey ise tam tersine yeni bir iş teklifiymiş: WandaVision. Olsen konuşmasının kalanında, Bettany’nin o an kovulacağını düşündüğü için hayli gergin olduğunu anlatıyor. Ardından da rol arkadaşının dizi ve film çekimlerinde ne kadar oturaklı bir oyuncu olduğunu; hikâyeyi anlatışının da ne kadar kuvvetli olduğunu söyleyerek Bettany’i birazcık övüyor.

- Reklam -

WandaVision dizisinin kadrosunda Olsen ve Bettany’nin yanı sıra; Kat Dennings, Randall Park ve Kathryn Hahn da bulunuyor. Jac Schaeffer’ın yazdığı dizinin yönetmeni ise Matt Shakman. Marvel Studios’un yapımcısı olduğu WandaVision’ın, 2021 yılında Disney+ aracılığıyla ekranlardaki yerini alması bekleniyor.

- Reklam -

* Haluk Bilginer’li Alex Rider Filminden Yeni Fragman Geldi

* Arrow Finalinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kevin Durant

Kevin Durant’ın Gençliği Apple Dizisi Oluyor

Leibowitz İçin Bir İlahi

Leibowitz İçin Bir İlahi Yeniden Türkçede