in

WandaVision Dizisine Quicksilver’lı X-Men Takviyesi

Quicksilver geri mi dönüyor? X-Men filmlerinde karakteri canlandıran Evan Peters’ın gizemli bir rolle WandaVision dizisinde yer aldığı açıklandı.

evan peters quicksilver wandavision
- Reklam -
- Reklam -

X-Men film serisinde Quicksilver olarak tanınan Evan Peters’ın, WandaVision dizisinde şimdilik adı açıklanmayan bir rolle yer aldığı bildirildi.

Evan Peters, yeni nesil X-Men filmlerinde en unutulmaz karakterlerden biri olacak Quicksilver’ı canlandırdı. Oyuncu karakteri son olarak geçen yıl beyaz perdeye gelen Dark Phoenix’te canlandırdı. Aktör yıllar boyunca çok sayıda televizyon dizisinde yer aldı. Ancak şüphesiz bunlar arasında en bilineni American Horror Story’deki rolleriydi. Hayranlar, oyuncunun son zamanlarda 2021’e ertelenen korku antolojisi serisinin 10. sezonu için geri döneceğini öğrendiklerinde ise oldukça sevindiler.

Geçtiğimiz haftalarda çekimlerinin Koronavirüs pandemisi öncesi tamamlandığı açıklanan WandaVision, şimdilik hâlâ Aralık 2020’de gelecek gibi gözüküyor. Marvel Sinematik Evreni’ne ait birçok filmin gösterim tarihleri ertelendiği halde, çekimleri halihazırda tamamlanmış olan dizi için henüz bir ertelenme söz konusu değil gibi gözüküyor.

- Reklam -

evan peters quicksilver wandavision

Disney+ üzerinden yayınlanacak ikinci Marvel dizisi olacak WandaVision, Avengers: Endgame olaylarını takiben Wanda Maximoff ve Vision karakterleri ekseninde bir macerayı konu alacak. Ancak bilindiği üzere Vision Avengers: Infinity War sırasında Thanos tarafından yok öldürülmüştü. Vision’ın WandaVision için nasıl geri döneceği tam olarak bilinmiyor ve hayranlar dizinin bu ve bunun gibi birçok soruya da cevap vereceğini umuyor.

Quicksilver, WandaVision ile Geri mi Dönüyor?

Dizide başroller Elizabeth Olsen ve Paul Bettany dışında Kat Dennings, Randall Park, Teyonah Parris ve Kathryn Hahn’ın yer alacağı daha önceden biliniyordu. Fakat şimdi bu isimler arasında yeni bir tanesi daha katılmış olabilir. Murphy’s Multiverse’ın kaynaklarına göre Evan Peters, dizi adına kilit bir rol üstlendi. Yayınlanan bilgiler arasında oyuncunun hangi karakteri üstlendiği belirtilmedi ancak çekimlerinin kısa sürede tamamlandığı açıklandı.

- Reklam -

wanda ve quicksilver

Aslında Peters ve WandaVision arasında zaten bir bağlantı var. Oyuncunun X-Men karakteri Quicksilver, MCU’da Aaron Taylor-Johnson tarafından tasvir edilmişti. Wanda’nın kız kardeşiydi ve Avengers: Age of Ultron’da öldü. Herhangi bir resmi açıklama olmasa da Quicksilver’ın WandaVision ile geri döneceğine ait söylentiler vardı. Şimdilik bu durum tesadüf gibi gözükse de belki de karakter evrene bu diziyle yeniden dahil edilmiş olabilir.

Siz Evan Peters’ın dizide hangi rolde olacağını düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Black Panther 2 Çekim Tarihleri Belli Oldu

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Quicksilver’ın olmasına çok sevindim. Normalde bu diziyi izlemezdim; ama şimdi izlerim.

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bu dizinin sonunu Dr Strange 2 filmine başlayacaklar diye hatırlıyorum, ufaktan multi evren konusuna girecekler herhalde. X-men olayını rahat çözerler böylece.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    X-Men vs Avengers yapacaklar gibi. Ya da, daha önce Wolverine ve Deadpool’u Avengers’a katma gibi düşünceleri vardı, umarım o şekilde olur. Ve artık lütfen; Wolverine sarı kostümlü ve maskeli olsun.

  4. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    X-men den önce Fantastic Four katılmayacak mıydı? Öyle bir haber görmüştüm ama belki hayran beklentisidir. Tony Stark gittikten sonra bilim adamı rolüne Reed Richards tam oturur bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zynga Peak Games

Zynga, Türk Oyun Şirketi Peak’i 1.8 Milyar Dolara Satın Aldı

Rüya Sanatçısı - Murat K. Beşiroğlu | Yazarının Kaleminden

Rüya Sanatçısı – Murat K. Beşiroğlu | Yazarının Kaleminden