in

Henry Cavill’ın Sıradaki Projesi “Warhammer 40.000” Uyarlaması Oldu

Warhammer 40.000 dizi uyarlaması Henry Cavill ile geliyor. Superman ve The Witcher’dan ayrılan aktör, yeni projede hem yapımcı hem başrol olacak.

Warhammer 40000 Dizi Uyarlaması - Henry Cavill
- Reklam -
- Reklam -

Warhammer 40.000 dizi uyarlamasında çalışmalar başladı. Yapımın başrolünde, son dönemlerde ismi sıkça gündeme gelen Henry Cavill yer alacak. Yıldız aktör, projeye ayrıca yapımcı olarak da katkı sunacak.

Son olarak Enola Holmes 2 filminde Sherlock karakterini canlandıran Henry Cavill; hareketli günlerden geçiyor. Geçen sonbahar Man of Steel 2 için Superman rolüne geri döneceği açıklanan aktör, bu sebeple The Witcher dizisindeki Geralt karakterini Liam Hemsworth’e devretmek durumunda kalmıştı. Ancak DC Studios yönetimindeki değişimle beraber, stüdyonun yeni yapımlardaki çizgisi de yeniden değerlendirildi.

James Gunn ve Peter Safran yönetimindeki DC Studios, Superman’i farklı bir rotaya oturtmak istediklerini açıklayınca da Cavill bir başka büyük role daha veda etmiş oldu.

- Reklam -

Şimdi ise yıldız aktörün oyun dünyasının önemli markalarından birisi ile ekranlara geri döneceği ortaya çıktı.

Henry Cavill’lı Warhammer 40.000 Dizi Uyarlaması Amazon Tarafından Çekilebilir

Amazon, Prime Video kanalı için Games Workshop tarafından üretilen oyunun haklarını satın almaya en yakın şirket konumunda. Gelen bilgiler, iki firma arasında anlaşma öncesi son görüşmelerin yapıldığını gösteriyor.

Warhammer 40.000 dizi uyarlamasında şimdilik yönetici yapımcı, senarist kadrosu ve yönetmen gibi detaylar belli değil. Platformun netleşmesinin ardından, bu detayların da kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Warhammer 40000 Dizi - Henry Cavill

Warhammer markası, 1980’li yıllarda Games Workshop tarafından oluşturulan bir masaüstü minyatür savaş oyunu olarak biliniyor. Markanın en bilinen serisi ise Warhammer 40.000.

- Reklam -

Warhammer 40K, yıllar içerisinde dünyanın en popüler minyatür savaş oyunu hâline geldi ve kendi sektöründe öncü olmayı başardı.

Oyun, her şeyin oldukça karanlık bir alternatife yol aldığı 40.000 yıl sonrasında geçiyor. Uzaylılar, büyülü varlıklar, tanrılar ve iblisler; hiç bitmeyen bir savaşın ortasında.

Proje şimdilik erken geliştirme aşamasında. Bu göz önüne alındığında Warhammer 40.000 dizisi, muhtemelen Henry Cavill’ın bir sonraki projesi olmayacak. Ancak aktarılanlara göre, Cavill serinin büyük bir hayranı ve beklemek konusunda bir sıkıntısı yok.

Warhammer 40000 Dizi Uyarlama - Henry Cavill

Siz Cavill’ın yeni projesi ve Amazon’un olası uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yellowjackets 3. Sezon Onayı Aldı

Henüz 2. Sezonu Başlamayan “Yellowjackets”, 3. Sezon Onayını Erkenden Kaptı

Ash Ketchum Emekli Oluyor - Yeni Pokemon Animesi

25 Yılın Ardından Ash Ketchum ve Pikachu Emekli Oluyor: Pokemon’un Yeni Sezonu Farklı Karakterlere Odaklanacak