in

Warrior Nun 2. Sezon Onayı Aldı

Warrior Nun 2. sezon onayı aldı. Netflix’in aynı isimli çizgi romandan uyarlanan dizisi Ava ve kız kardeşlerinin hikâyesini anlatmaya devam edecek.

Warrior Nun 2. Sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Beklenen Warrior Nun 2. sezon onayı haberi nihayet geldi. Netflix’in aynı adlı çizgi romandan uyarladığı fantastik dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam edecek.

Ghost Wars ve Continuum gibi yapımlarıyla tanınan yaratıcı/yönetici yapımcı Simon Barry’nin ellerinde yükselen dizi, ilk sezonunun üzerinden 6 hafta geçmesiyle beraber yeni sezon onayını almış durumda.

Dizinin 1. sezonunda bir morgda “hayata yeniden dönen” 19 yaşındaki Ava’nın (Alba Baptista) başından geçenleri izlemiş ve incelemiştik. Kendisini dünyadaki iblislerle savaşmakta olan kadim düzenin parçası Haç Kılıcı Tarikatı’nın ortasında bulan genç kız; hem cennet hem de cehennemi temsil eden güçlerin onun peşinde olduğunu keşfediyordu. Olayların büyümesi ile karakterinin gelişimini izlediğimiz Ava; aşk, arkadaşlık ve tanrı ile ilgili sorgulayıcı ve heyecan verici birine dönüşüyor. Bu şekilde ilerleyen dizi birçok küçük hikâyeciği ve karakteri de içerisinde barındıran dizinin ilk sezonu, önü açık ve izleyeni merakta bırakarak bitmişti.

- Reklam -

Warrior Nun 2. Sezon onayı4

Warrior Nun 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Simon Barry’nin dizi oyuncuları ile bize de ilk defa Twitter’da paylaştığı gönderi ile duyurduğu 2. sezon onayı, yine geçen sezondaki isimleri yapım kadrosunda bulunduruyor. Barry, Stephen Hegyes (White Noise, 50 Dead Men Walking) ve David Hayter birlikte yönetici yapımcı koltuğunu paylaşıyorlar. Amy Berg (Counterpart, Da Vinci’s Demons) gibi çok başarılı bir isim danışman yapımcı koltuğunu alırken Terri Hughes Burton (The 100, Eureka) ise ortak yapımcı olarak 2. sezonda bizlerle olacak.

- Reklam -

“Warrior Nun ikinci sezon onayını aldı. Oyuncu kadrosunun bu haberi nasıl öğrendiğiniz izleyin.”

Yeni sezonda Baptista, Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea, Toya Turner ve Olivia Delcán’dan oluşan şeytan ve kötülüğe karşı silah kuşanan Haç Kılıcı Tarikatı üyeleri yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Ancak 2. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağına ve yeni sezon yayın tarihine dair şimdilik herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Warrior Nun 2. Sezon onayı4

Netflix’te yayınlanan Warrior Nun’un 1. sezonunu izlemiş miydiniz? Sizce giriş için yeterli miydi? 2. sezon hakkında beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Supernatural Yıldızı Jensen Ackles, The Boys 3. Sezon Oyuncu Kadrosunda

Kaynak: Deadline

Ömer Faruk Avcı

19 yaşında, Eskişehir doğumlu. Hayallerim oldukça sayısal işlerde olsa da edebiyata ve yazarlığa tutku ve sevgiyle bağlı biriyim. Her alanda herkesten bir şeyler öğrenmeyi ve kendime bir şeyler katmayı çok seviyorum. Devam ettirmekte olduğum bir fantastik serim olmakla beraber aklımdan geçen her konuda içerik üretmeyi seviyorum ve bunları paylaşmak için her zaman can atıyorum. Ayrıca tam bir kahve aşığıyım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

harry potter sinema analiz

Harry Potter Film Uyarlamalarına Dair Bir Analiz

Death on the Nile Fragmanı

Death on the Nile Fragmanı: Agatha Christie’nin Meşhur Polisiyesi Film Oluyor