in

Netflix’in Çizgi Roman Uyarlaması Fantazi Dizisi “Warrior Nun” İptal Edildi

Warrior Nun 3. Sezon için iptal kararı çıktı. Netflix’in fantastik kurgu yapımı, iki sezonun ardından ekranlara veda ediyor.

Warrior Nun 3 Sezon iptal
- Reklam -

Warrior Nun 3. Sezon iptal edildi. Netflix, bir yapımın daha fişini çekme kararı aldı. Yolun sonuna gelindiği haberi, serinin başyapımcısı Simon Barry’den geldi.

İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan Warrior Nun, yaklaşık iki yıllık bir aranın ardından yeni bölümleri ile 2022’de ekranlara geri dönmüştü. Bu uzun aranın ardından yayına giren yeni sezon, beklentileri karşılayamayınca Netflix iptal kararı için harekete geçti.

Dizinin başyapımcısı Simon Barry, Twitter sayfası üzerinden paylaştığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“Netflix’in Warrior Nun’ı yenilemeyeceğini öğrendim. Bu dizi için farkındalık yaratmaya çalışan hayranlara; bana sevgilerini gösteren oyuncu ve tüm prodüksiyon ekibime teşekkürlerimi sunuyorum. Bu işin bir parçası olmak ayrıcalıktı.”

Warrior Nun 3 Sezon İptal Kararı - Netflix

Dizi, kendine has ve sadık bir izleyici kitlesi yakalamayı başarmış olsa da Netflix birçok yapımında olduğu gibi diziden hızlı vazgeçti. Platform, 2. sezonu 10 Kasım’da yayınlanan Warrior Nun için tanıtım faaliyetlerini kasım ayı sonunda tamamen noktaladı. Yeterli reklam rüzgârını yakalayamayan yapım için de iptal kararı gecikmedi.

Simon Barry, Henüz “Warrior Nun 3. Sezon”dan Vazgeçmedi

Başrolünde Alba Baptista’nın (L’enfant, Mrs. Harris Goes to Paris) yer aldığı dizi, bir morgda ölümden uyanan öksüz bir gencin; rahibelerden oluşan gizli bir tarikata katılarak iblis avladığı aksiyon dolu hikâyesini konu alıyor.

Ben Dunn’ın Warrior Nun Areala isimli çizgi romanından uyarlanan yapım, klasik “seçilmiş çocuk” hikâyesini din ve mitolojiden ilham alan bir çerçeveye taşımasıyla dikkat çekmişti.

- Reklam -

Yapımın ikinci sezonu, ilk sezonda olduğu gibi açık uçlu bir sona sahip değildi. Yine de hayranlar, sosyal medyada Warrior Nun 3. sezon ile maceranın devam etmesi için tutku bir kampanyaya imza attı.

warrior nun 2 sezon shotgun mary

Simon Barry de, “Hâlâ mücadeleye devam ettiğini,” belirten bir tweet paylaşırken #SaveWarriorNun etiketini kullandı. Ancak Netflix’in iptal kararında geri adım atmayacağı ya da dizinin farklı bir platformda yoluna devam edip etmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Alba Baptista’ya a, Toya Turner, Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea, Tristan Ulloa ve Olivia Delcan gibi oyuncular eşlik ediyor.

Siz Warrior Nun 3. sezon iptal kararını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çizgi Roman Endüstrisi Yapay Zekâ Eserlerine Karşı Birleşti

Çizgi Roman Sektörü Yapay Zekâ Destekli Çizim Kullanımına Karşı Kampanya Başlattı: “Gerçek Sanat Bu Değil!”

InSight Mars Nasa

NASA’nın Mars’taki Aracı InSight’tan Hüzünlü Mesaj: “Enerjim Çok Düşük, Bu Gönderebileceğim Son Fotoğraf Olabilir”