in

Watchmen’in Dizi Uyarlaması 2019’da HBO Ekranlarında Olacak

“Watchmen” dizisinin ilk sezonu resmi olarak sipariş edildi. Yapım önümüzdeki sene HBO ekranlarında gösterilecek!

Watchmen dizi hbo
- Reklam -
- Reklam -

Alan Moore ve Dave Gibbons tarafından yaratılan Watchmen için pek çok şey söylenebilir. Süper kahraman dünyası bükücü, basmakalıp fikirlerin üzerinden ezerek geçen eser… Kesin olan bir şey var ki iki üstat tarafından bize armağan edilen bu çizgi roman bir efsane ve zamanın ötesindeki olağanüstülüğü hep devam edecek.

Evet, tüm bunlardan dolayı Damon Lindelof’un dizi uyarlamasına korkuyla yaklaşıyoruz. Tabii bu kaynak eseri kaliteli olan her iş için geçerli. Ancak diziye dair şimdiye kadar gelen haberler, sürecin dikkatli bir şekilde ilerlediğini hissettirmişti. Hatırlarsanız Lindelof, dizinin çizgi romanların sonrasını konu alacağını detaylı bir şekilde açıklamıştı. Yakın zamandaysa kadroya usta aktör Jeremy Irons’ın dâhil olduğu bilgisi paylaşılmıştı.

Şimdiyse uzun süredir beklenen haber geldi. Watchmen’in HBO tarafından resmi olarak ilk sezon siparişi verildi ve gelecek sene gösteriminin yapılacağı açıklandı. Doktor Manhattan’ın ünlü sözüyle hikâyenin devamlılığına gönderme yaparak seriden bir görsel de paylaştılar:

- Reklam -
- Reklam -
watchmen dizisi doktor manhattan
Hiçbir şey asla sona ermez… – Dr. Manhattan

2019’da bizlerle olacak Watchmen dizisi için heyecanlı mısınız? Yoksa sinema uyarlamasından sonra bu işi fazla uzatmasalar daha mı iyiydi? Görüşlerinizi yazmayı unutmayın!

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Bizim huysuz Alan Moore diziyi begenecekmi acaba

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Unsho Ishizuka Profesor Oak

Pokémon’da Profesör Oak’ı Seslendiren Sanatçı Unshō Ishizuka Hayatını Kaybetti

Hugo Ödülleri Kazananları

2018 Hugo Ödülleri Sahiplerini Buldu