in

WeCrashed Dizisi Jared Leto ve Anne Hathaway ile Geliyor

WeCrashed dizisinin başrolleri belli oldu. Oscar ödüllü oyuncular Jared Leto ve Anne Hathaway, Apple TV+ yapımında yer alacak.

WeCrashed Dizisi Jared Leto - Anne Hathaway
- Reklam -
- Reklam -

Apple’ın yeni dijital yayın platformu Apple TV+ için geliştirdiği WeCrashed dizisinde oyuncu kadrosu netleşmeye başlıyor. Yapımın başrollerinde Jared Leto ve Anne Hathaway ikilisi yer alacak.

WeWork adlı emlak şirketinin son derece hızlı bir şekilde yükselip ardından da bir anda çakıldığı gerçek hikâyesini konu alacak yapımdan resmi onay geldi. WeCrashed dizisinde hazırlıklar başladı.

Dizi, 2014 tarihli Dallas Buyers Club filmindeki performanslı ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını kucaklayan Jared Leto gerçek bir olaydan esinlenen podcast uyarlamasında yer alacak. Suicide Squad, Requiem for a Dream ve The Thin Red Line gibi yapımlarla tanıdığımız ünlü aktöre dizide eşlik edece isim de belli olmuş durumda.

- Reklam -

Apple Tv+’tan onayı alan yapımda bir başka Oscar ödüllü (Les Misérables, 2013) oyuncu, Anne Hathaway yer alacak. Aktrisi aynı zamanda The Dark Knight Rises, Rachel Getting Married ve Colossal’dan hatırlıyoruz.

WeCrashed dizisinde yönetmen olarak karşımıza Crazy, Stupid, Love. ve This Is Us ile tanınan Glenn Ficarra ve John Requa ikilisi oturacak. Lee Eisenberg (The Office, Bad Teacher) ve Drew Crevello (The Grudge 2) da senarist ve yürütücü yapımcı olarak karşımıza çıkacak.

Jared Leto ve Anne Hathaway’li WeCrashed Dizisi WeWork Downfall Podcast’inden Uyarlanacak

Podcast uyarlaması diziler son dönemlerde gittikçe popüler hale geliyor. David Brown’ın sunduğu WeWork Downfall da onlardan birisi. Büyük bir hızla yükselen ve ardından da çakılarak batan emlak şirketi WeWork’ün hikâyesini konu alan podcast, Apple Tv+ tarafından diziye uyarlanıyor. Bir dönem 47 milyar dolarlık değere sahip olan şirketin batış öyküsü yapımın konusunu oluşturuyor.

WeCrashed Dizisi Jared Leto - Anne Hathaway

- Reklam -

Jared Leto ismini dizi dünyasında son olarak 1994 yapımı My So-Called’da görmüştük. Beyaz perdede ise geçen günlerde yayınlanan The Little Things ile karşımıza çıktı. Anne Hathaway ise son olarak Locked Down adlı romantik komedi ve suç filminde yer alacak.

WeCrashed dizisinin ne zaman yayınlanacağı şimdilik belirsiz.

Peki siz yapımın konusunu ve oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kadimzamanlar ve Diğer Vakitler - Olga Tokarczuk - Neşe Taluy Yüce - Çeviri

Kadimzamanlar ve Diğer Vakitler – Neşe Taluy Yüce | Çevirmenin Çemberi

michael jackson kimdir

Michael Jackson: Bir Dünya Yıldızı ve Pop Müziğinin Kralı