in ,

Tim Burton’ın Yeni The Addams Family Dizisi “Wednesday” için İlk Bakış Videosu Yayınlandı

Wednesday dizisi ilk bakış görüntüleri yayınlandı. Tim Burton imzalı yeni The Addams Family macerası, yakında Netflix’e geliyor.

Wednesday Dizisi İlk Bakış Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Wednesday dizisi için ilk bakış fragmanı yayınlandı. Netflix, Tim Burton imzalı yeni The Addams Family macerasını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Doğaüstü korku komedi türlerini harmanlayacak olan yeni dizi, 2021’in başlarında duyuruldu. Ancak daha öncesinde, ilk olarak 2020’nin sonlarında, Tim Burton’ın seriye dayanan isimsiz bir projeyi yönetmek için dijital yayın deviyle imza attığı yönünde bir bilgi paylaşılmıştı. Daha sonra bu projenin Alfred Gough ve Miles Millar ile birlikte baş sorumlu ve yönetici yapımcı olarak yer alacağı yeni Netflix dizisi olduğu ortaya çıktı.

Yeni macera, lise sorunlarıyla ve psişik güçleriyle başa çıkmak için Nevermore Akademisi’ne giden Addams ailesinin kızı Wednesday’e odaklanacak. Akademiye giren Wednesday, komşu kasabada meydana gelen korkunç bir cinayet olduğunu öğrenip, bu sayede ailesiyle bağları olan doğaüstü bir gizemi keşfedecek.

- Reklam -

Son olarak Scream (Çığlık) filminde yer alan Jenna Ortega, yeni dizinin başrolünde yer alıyor. Kendisine Morticia Addams rolünde Catherine Zeta-Jones ve Gomez Addams rolünde Luis Guzmán eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Riki Lindhome, Jamie McShane, Thora Birch, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Joy Sunday, Gwendoline Christie ve Percy Hynes White gibi isimler yer alıyor.

Çekimleri 2021’in sonlarında başlayan yapımla ilgili, kısa bir süre önce gerçekleşen Netflix’in Geeked Weekend etkinliğinde ilk bakış fragmanı yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wednesday Dizisi İlk Bakış Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan video, Thing ile birlikte Jenna Ortega tarafından canlandırılan ikonik Addams ailesi karakteri Wednesday Addams’a ilk bakış sağlıyor. Ne yazık ki henüz önemli detayların gizli tutulmaya devam ediyor. “Çok yakında” yazısıyla paylaşılan fragmanda herhangi bir tarih ibaresi göze çarpmıyor. Yine de dizinin 2022’nin sonlarında çıkacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Önceki filmlerinde görülen gotik dokunuşlar göz önüne alındığında, Tim Burton’ın başında olduğu yeni projeden beklentiler oldukça yüksek. Burton, Addams Ailesi’ni ekrana uyarlamak için daha önce girişimlerde bulunmuştu. Illumination Entertainment’la yapılacağı düşünülen bir stop-motion macerası ne yazık ki hiçbir zaman hayata geçmemiş ve 2014’te sessizce iptal edilmişti.

Wednesday’e ilk bakışı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1899 yeni fragman netflix dark

Dark’ın Yaratıcıları İmzalı Gerilim Dizisi “1899”dan Fragman

Top Gun Maverick telif ihlali

Top Gun: Maverick Filmine Telif Haklarını İhlal Ettiği Gerekçesiyle Dava Açıldı