in

“Wednesday”in Yaratıcıları, Wednesday ve Enid Arasında Yaşanabilecek Eşcinsel İlişki Fikrine Açık

Wednesday dizisi gelecek sezonlarda yeni keşiflere yelken açabilir. Serinin yaratıcıları, Wednesday ve Enid arasında gelişebilecek olası eşcinsel ilişkiden bahsetti.

Wednesday Eşcinsel ilişki
- Reklam -
- Reklam -

Wednesday dizisi 2. sezon onayını bekliyor. Serinin yapımcıları da yeni sezonda izleyicilerin nelerle karşılaşabileceğine dair ipuçları vermekten geri durmuyor. Wednesday ve Enid’in olası eşcinsel ilişkisi de bu ipuçlarından birisi.

Netflix’in 2022 yılında yayınladığı diziler arasında en popüler işlerden birisi de Wednesday oldu. İlk haftasında, Stranger Things’in açılış rekorunu geçen yapım; toplamda 1 milyar saatten fazla izlenmiş durumda.

Bir dönemin meşhur karakterleri Addams Ailesi’nden Wednesday Addams’ın hikâyesine odaklanan dizi; karakterin sıra dışı öğrencilerin gittiği Nevermore Akademisi adlı lisede başına gelen tuhaf olayları konu alıyor.

- Reklam -

Yönetmenleri arasında Tim Burton’ın da yer aldığı yapım, henüz resmi olarak 2. sezon onayını almamış olsa da Netflix’in yapıma yeşil ışık yakacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Wednesday 2. Sezon Karakterlere Dair Daha Fazla Keşif İçerecek

Superman’in orijin hikâyesini anlatan Smallville ile de tanınan Alfred Gough ve Miles Millar, Wednesday dizisinde yaratıcı koltuğunu paylaşıyor. İkili, The Hollywood Reporter’a verdikleri demeçte yapımın geleceğine dair konuştu.

Gough ve Millar; Wednesday’in oda arkadaşı ve yakın dostu Enid ile romantik bir ilişki yaşaması fikrine açık olduklarını, bu ilişkiyi her yanıyla ele almak istediklerini kaydetti.

Wednesday Dizisi - Enid

Nevermore Akademisi’ndeki öğrencilere yakın gelecekte neler olacağı sorusuna Gough, “İleriye dönük tüm bu ilişkileri araştırmak ve karmaşıklaştırmak istiyoruz,” ifadesini kullandı.

Okulun kapanmasıyla sonlanan ilk sezonu avantaj olarak gerek Gough şöyle konuştu:

“Bu da bize 2. sezon için fazlaca imkân sağladı. Bu, keşfetmekten heyecan duyduğumuz bir şey. Bizim için bu dizi gerçekten kadın arkadaşlığıyla ilgili. Wednesday ve Enid de bunun merkezinde.”

Emma Myers tarafından canlandırılan Enid, bir kurtadam ve Jenna Ortega’nın canlandırdığı Wednesday’in oda arkadaşı. Dizinin ilk sezonunda, iki karakter arasında herhangi bir romantik ipucuna rastlanmıyor ve ikilinin romantik ilgilerini erkeklere yönelttikleri görülüyor. Ancak yine de birçok hayran, Wednesday ile Enid arasında bir çekim olabileceğini düşünüyor.

Wednesday Enid İlişki

Gough, izleyicilerin karakterlerle bağ kurmalarından memnuniyet duyduklarını ve Wednesday’i arkadaşlık havuzuna sokmaktan heyecan duyduklarını belirtirken, “Bu sezon için büyük bir olaydı, değil mi?” ifadesini kullandı.

- Reklam -

Millar da çalışma arkadaşının sözlerine şöyle devam etti:

“Al ve benim Addams Ailesi’ni, özellikle de bu karakterleri sevmiş olmamızın en büyük sebebi dört kız babası olmamız. Yani, bunun için kesinlikle hayattan ilham aldık.

“Kendine güvenen, okuryazar, zeki, tuhaf ve tüm bunlar için özür dilemeyen bir genç kız karakter yazmak ilham verici. Genç kızlar çirkin bir ördek yavrusu olarak başlayabilir ve bir kuğuya dönüşürler. Oysa burada, Wednesday tamamen dönüşmüş durumda.

“Bu karakter inanılmaz bir rol model. Böyle bir genç kadın kahramanı görmek çok nadir ve kızlarımızın ve arkadaşlarının dizi hakkında bu şekilde konuşmalarını duymak gerçekten sevindirici. Karanlık, tuhaf ve çılgın olmasına rağmen aslında onun dünyasında tüm bunlar inanılmaz olumlu güçler.”

Wednesday Enid

Bütün İhtimaller Değerlendirilecek

Millar, kız kardeşlik fikrinin dizinin anahtarı olduğunu hatırlatırken, hiçbir ihtimali göz ardı etmeyeceklerini de söyledi:

“Açıkçası bazen karakterler kimliklerini kendileri ortaya koyuyor, bu da televizyon hakkında sevdiğimiz eğlenceli şeylerden birisi. Bu organik bir yolculuk.”

“Bir yol haritamız var ve bu haritayla sizi beklenmedik yönlere götürecek rotalara sahip olmak istiyoruz. Yani her şeye açığız. Bu arkadaşlığı her yönüyle keşfetmek istiyoruz.”

Siz bu ihtimali nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bounding Into Comics

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    İyi ki iyi bir iş yaptınız…

  2. Avatar for dylel87 dylel87 dedi ki:

    Yapımcılar saçmalamadan duramıyor mu? Eşcinsellere karşı değilim ama son yıllardaki bu dizi ve filmlerdeki eşcinsel zorlamasını da anlamıyorum. İkisi de erkeklerden hoşlanan sıradan genç kızlar ve ikisi arasındaki arkadaşlık bağı dizideki temel olgulardan biri. İnşallah yapımcıların sözüne uyup senaristler senaryoyu baltalamazlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars: The Bad Batch 2. sezon yeni fragman

Star Wars: The Bad Batch’in 2. Sezonundan Yeni Fragman: Seçkin Klonlarını Maceraları Devam Ediyor

Peru Kırmızı Kafatasları

Peru’daki Bin Yıllık Kırmızı Boyalı Kafataslarının Gizemi Çözüldü