in ,

Tim Burton İmzalı Addams Ailesi Dizisi “Wednesday”den İlk Fragman

Wednesday fragmanı yayınlandı. Netflix’in Tim Burton imzalı yeni The Addams Family macerasında tüm aile bir arada gözüktü.

Wednesday fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Wednesday dizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. The Addams Family serisinin ikonik karakteri, Tim Burton imzasıyla Netflix dizisi olarak geliyor.

1991 yılında vizyona giren Addams Ailesi filmine dayanan Wednesday’in dizi olacağı haberi, ilk olarak Şubat 2021’de duyuruldu. İlk filmin yönetmenliğini de aslında gotik film yapımcısı Tim Burton üstlenecekti, ancak Batman Returns projesi yüzünden yerini Barry Sonnenfeld aldı. Kendisiyle ilişkilendirilen bir stop-motion Addams Ailesi filminin başarısız olmasının ardından Burton’ın Netflix ile anlaştığı ve Wednesday’in yönetmeni olacağı belirtildi. Dizide, ailenin kara kara düşünen kızını canlandıracak isim ise Jenna Ortega oldu.

Dizi, karakterin dışlanmışlar için özel bir okul olan Nevermore Academy’de kaydolmasını ve cinayetlerle dolu tuhaf bir doğaüstü gizemi çözmesini anlatıyor. Aynı zamanda Çarşamba’nın ailesiyle olan ilişkilerini canlandırıcı şekillerde vurguluyor.

- Reklam -

Dizinin yapımcıları arasında Miles Millar ve Alfred Gough bulunuyor. Addams Ailesi’nin geri kalan üyeleri arasında Morticia olarak Catherine Zeta-Jones, Gomez olarak Luis Guzmán ve Pugsley olarak Isaac Ordonez bulunuyor. Geçen haziran ayında Jenna Ortega’nın Wednesday’ine ilk kez göz atmışlardı. Şimdi ise dizinin beklenen fragmanı, tam ada adına yakışır bir günde paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.

Wednesday Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Tim Burton’ın eşsiz hayal gücünün eseri, yepyeni Netflix dizisi WEDNESDAY’in resmi tanıtım fragmanına hemen göz atın. Başroldeki Jenna Ortega’ya Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie, Christina Ricci ve daha birçok yıldızın eşlik ettiği bu karanlık dizi, Wednesday Addams’ın tuhaf bir akademideki öğrencilik yıllarında geçen ve doğaüstü gizemlerle dolu olan bir dedektif öyküsü.”

Yayınlanan ilk tanıtım fragmanı, Wednesday’in normal okullara bir türlü adapte olamamsını ve birçok okuldan atıldıktan sonra tıpkı kendisi gibi anormal gençleri gittiği Nevermoor okuluna kaydolmasını, ardından yaşananları kısa bir şekilde özetliyor. İlk fragman yayınlanmadan kısa bir süre önce de, ailenin tamamını içeren ilk bakış fotoğrafları da yayınlanmıştı.

Wednesday fragmanı

- Reklam -

Wednesday netflix tim burton

the addams family dizisi

Wednesday dizisi

Şu an için tam çıkış tarihi belli olmayan dizinin bu yılın sonbahar aylarında Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı biliniyor.

Yayınlanan resmi tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? The Addams Family dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yeni böcek türü meksika körfezi

Meksika Körfezi’nde Lovecraft’ın Yaratıklarını Anımsatan Yeni Bir Böcek Türü Keşfedildi

Wolfgang Petersen olum haberi

Bitmeyecek Öykü’nün Yönetmeni Wolfgang Petersen Yaşamını Yitirdi