in ,

Tim Burton’ın Addams Family Dizisi “Wednesday” için Nevermore Akademisi Odaklı Yeni Fragman

Wednesday dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Tim Burton’ın Netflix yapımı, Addams Family’nin küçük kızını konu alıyor.

wednesday dizisi yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

Wednesday dizisi hakkında yeni bir fragman paylaşıldı. Tim Burton imzalı yeni Netflix filmi, Addams Family’nin en ilginç karakterlerinden birine odaklanıyor. Yeni Nevermore Akademisi odaklı fragmanla birlikte etkileşimli bir web sitesini de yayına aldı.

Wednesday’e odaklanan yeni Addams Ailesi korku-komedi dizisi, daha önce Scream gibi filmlerle korku türünde işlere imza atmış olan Jenna Ortega başrolde olacak. Christina Ricci’yi ailenin ürkütücü kızı rolüne oturtan 90’ların Addams Ailesi filmlerinin devam eden başarısı, yaklaşmakta olan Netflix dizisi için beklentileri de artırdı. Ancak Netflix, ekran uyarlamalarından ziyade orijinal çizgi romandan tasarım ilhamı alarak önceki Addams Ailesi projelerinden ayrı bir konumda olacak. Netflix dizisi ayrıca odağı bir bütün olarak aileden Addam’ların tamamından Wednesday’e kaydıracak.

wednesday nevermore akademisi fragman

- Reklam -

Wednesday, Addams Ailesi’nin tüm üyelerini içerecek olsa da, asıl olarak Çarşamba’nın sevgi dolu ebeveynleri Morticia (Catherine Zeta-Jones) ve Gomez’in (Luis Guzman) tanıştığı yatılı okul olan Nevermore Akademi’deki zamanına odaklanacak. Dizi, ilk kez karakterin daha eski ve genç bir versiyonunu içerecek. Bir büyüme hikâyesi olan yapım, beş yıl içinde sekiz okuldan atılan, sonunda Nevermore’a gönderilen ve okula alışmaya ve psişik güçlerinde ustalaşmaya çalışan, bu sırada ailesiyle bağlantılı doğaüstü bir cinayet gizemini çözmeye çalışan Çarşamba’nın maceralarını konu alacak.

Diziyle ilgili ilk bakış videosu geçen haziran ayında, ilk fragman ise ağustosta yayınlanmıştı. Şimdi de doğrudan Nevermore Akademisi’ni tanınan ve etkileşimli bir web sitesini de duyuran yeni fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wednesday Dizisi – Nevermore Akademisi Odaklı Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni fragman Gwendoline Christie’nin Nevermore müdürü ve Wednesday’in birkaç öğrenci arkadaşı gibi karakterlere daha iyi bir bakış sunuyor. Oryantasyon tarzı hoş geldiniz videosu aynı zamanda izleyicileri dizi ve önemli Nevermore mezunları hakkında daha fazla bilgi içeren ve hatta hayranların Nevermore’a başvurmasına izin veren etkileşimli bir web sitesine yönlendiriyor. Uygulama, kullanıcıyı kısa, oldukça ürkütücü bir sınavdan geçiriyor ve ardından onları e-posta yoluyla kabul durumu hakkında uyarıyor. Sizler de İngilizce olarak hazırlanmış bu siteye göz atmak için nevermoreacademy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

- Reklam -

Henüz tam çıkış tarihi açıklanmayan dizinin 2022 sonbahar aylarında Netflix kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor. Yeni TUDUM etkinliğiyle tarihin açıklanacağı da ifade ediliyor.

Wednesday fragmanı

Yeni Wednesday fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

II. Ramses Döneminden Kalma Mezar

İsrail’de II. Ramses Döneminden Kalma Indiana Jones Filmlerini Aratmayan Bir Mezar Bulundu

Dinozor Mumyası Bulundu: Kanada'da Antik Keşif

Kanada’da Çok İyi Şekilde Korunmuş Bir “Dinozor Mumyası” Bulundu