in

Wednesday: Tim Burton’ın The Addams Family Dizisi Yolda

Wednesday dizisi geliyor! Tim Burton, Netflix için The Addams Family evrenine geri dönüyor. Yapım Wednesday Addams’a odaklanacak.

Wednesday dizisi Addams family tim burton netflix
- Reklam -
- Reklam -

Bir döneme damgasını vuran film ve televizyon serisi The Addams Family, Netflix ile geri dönüyor. Bu defa yapımın başında Tim Burton var. Wednesday Addams karakterine odaklanacak yapımın adı da “Wednesday” olarak duyuruldu.

Beetlejuice, Edward Scissorhands, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street ve Corpse Bride gibi yapımlarla tanınan Tim Burton; ilk defa bir dizi için kameranın başına geçiyor.

Dijital yayın platformları arasında rakiplerinden bir adım önde olan Netflix’in, yakın zamanda bir The Addams Family dizisi yapacağı biliniyordu. Projenin başına Burton’ın geçeceği de paylaşılmıştı. Şimdi ise Wednesday dizisi hakkında yeni detaylar geldi. Görünüşe göre yapım beklenenden daha kısa bir süre sonra izleyicilerle buluşacak.

- Reklam -

Wednesday Addams Karakterine Odaklanan The Addams Family Yapımı Netflix Dizisi 8 Bölümden Oluşacak

İlk olarak 1991 yılında vizyona giren Addams Ailesi filmlerini 1993’te ikinci film ve 1998’de Reunion alt başlıklı üçüncü film takip etmişti. Serinin kökeni ise 1964 tarihli televizyon dizisine dayanıyor. Yapım daha sonra tekrar tekrar dizi dünyasında kendisine yer bulmuştu.

wednesday netflix

Addams Ailesi’nin tuhaf ve eğlenceli hayatını konu alan, gotik bir seri olan yapım şimdi Tim Burton’ın ellerinde tekrar şekilleniyor. Burton, bu Netflix yapımı ile birlikte ilk defa gerçek oyunculu bir dizinin başına geçmiş oluyor.

Burton aynı zamanda yapımın hem yönetmenliğini hem de yapımcılığını üstleniyor. Wednesday adındaki dizi toplamda 8 bölümden oluşacak.

Wednesday Addams karakterini odağına alacak olan yapım, karakterin Nevermore Akademisi’nde öğrenci olarak geçirdiği yılları anlatacak. Wednesday, bir yandan yeni psişik güçlerini tanımaya çalışırken diğer yandan da kasabaya dehşet saçan seri cinayetleri durdurmaya çalışacak. İşin içine bir de 25 yıl önce ailesinin karıştığı doğaüstü bir gizem de dahil olacak.

- Reklam -

Wednesday dizisinin senaryosu ise Smallville ile tanınan ikili Alfred Gough ve Miles Millar’a emanet edilecek. Gough ve Millar aynı zamanda dizinin yürütücüsü olarak da karşımıza çıkacak.

Wednesday dizisi Addams family tim burton netflix

Dizinin yayın tarihi şimdilik paylaşılmış değil. Paylaşılan poster ise nasıl bir serinin bizleri beklediğine dair ipuçları veriyor.

Peki siz Addams Ailesi ile yeniden buluşmaya hazır mısınız? Yapımdan beklentileriniz neler? Kayıp Rıhtım Forum yorumlarında buluşalım.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Foundation vakif dizisi tarihi

Asimov’un Vakıf Serisinden Uyarlanan Dizide Tarih Netleşiyor

J.J. Abrams HBO Max için Constantine Dizisi Yapacak

Constantine Dizisi HBO Max ile Geliyor: Yapım J.J. Abrams’a Emanet