in ,

Marvel’ın Siyah Beyaz Retro Korku Yapımı “Werewolf by Night”tan İlk Fragman

Werewolf by Night fragmanı yayınlandı. Marvel, siyah beyaz ve retro görünümlü korku yapımı ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Werewolf by Night
- Reklam -

Werewolf by Night fragmanı izleyicilerle buluştu. Marvel Studios, retro bir korku yapımı ile geliyor. Cadılar Bayramı için özel olarak geliştirilen yapım Disney+ üzerinden yayınlanacak.

Sinema için değil dijital platform için geliştirilen özel yapımın başrolünde Gael García Bernal yer alıyor. Yapım, Marvel işlerinde alışıldık olan rotadan farklı olarak siyah beyaz ve retro bir tasarımla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Canavarlar, iblisler ve kurtadamların yer aldığı Werewolf by Night’ta Bernal, Jack Russell adlı karakteri canlandırıyor.

İlk defa 1972 yılında yayımlanan Marvel çizgi romanı, Disney+ ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Projenin başında ise Michael Giacchino ve Jaycob Maya ikilisi yer alıyor. Yapımın senaryosu ise Hawkeye dizisinde yapımcı ve senarist olarak görev alan Heather Quinn imzasını taşıyor.

- Reklam -

Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm ve 20th Century Studios yapımlarının tanıtıldığı D23 Expo’da yeni bir Marvel uyarlaması hakkında ilk tanıtım görücüye çıkarıldı.

Werewolf by Night Fragmanı | İZLE

YouTube video

Eski usul korku filmlerinin atmosferine sahip olan Night by Werewolf, birçok şüpheli karakteri bir araya getiriyor. Hareketli ve karmaşık fragman, kimin kimi oynadığını ve Bernal’ın kahramanı dışında hangi karakterin nasıl göründüğünü belirsiz bir kurgu eşliğinde veriyor.

Yapımda Elsa Bloodstone adlı vampiri Laura Donnelly, Verrusa karakterini Harriet Sansom Harris, Linda karakterini Eugeinie Bondurant ve Jake Gomez karakterini eserin yönetmenlerinden Jaycob Maya oynuyor.

Werewolf by Night fragmanı marvel

Özel bölümün başrolü Gael García Bernal daha önce Mozart in the Jungle, Amores perros ve Diarios de motocicleta yapımlarında rol almıştı.

- Reklam -

Özel bölümün, kesin bir şekilde fragmandaki görüntüler ve tarzla mı yayınlanacağı bilinmiyor. Klasik canavar filmlerine bir tür saygı duruşu niteliğindeki yapımın Marvel Sinematik Evreni’ne dahil edilip edilmeyeceği de belirsiz. Yapımda Marc Spector ve Steven Grant gibi tanıdık karakterlerin de yer alabileceği öne sürülüyor.

Werewolf by Night fragmanı marvel d23

Werewolf by Night, 7 Ekim 2022 tarihinde Disney+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak. Özel bölüm toplamda 1 saat uzunluğunda olacak.

Marvel Studios tarafından geliştirilen Cadılar Bayramı özel yapımı hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı

The Mandalorian’ın Beklenen 3. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı

secret invasion fragmanı

Nick Fury’nin Maceralarını Konu Edinen “Secret Invasion” Dizisinden İlk Fragman