in ,

Westworld 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman

HBO’nun beklenen yapımlarından Westworld dizisinin 3. sezon çıkış tarihi netleşti. Seriden bir de tanıtım fragmanı yayınlandı.

Westworld 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

HBO’nun kısa zamanda çok sevilen ve adından saygıyla bahsedilen yapımlarından birisi olan Westworld dizisinin 3. sezon çıkış tarihi, yayınlanan fragmanla birlikte duyuruldu.

Christopher Nolan’ın kardeşi Jonathan Nolan ve Jonathan’ın eşi Lisa Joy ikilisi tarafından yaratılan Westworld, hem kadrosu hem de güçlü konusuyla izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başarmayı sürdürüyor. 2016 yılında ilk sezonu görücüye çıkan yapım, Michael Crichton’ın 1973 tarihli kült filminden serbest şekilde uyarlanarak ekranlara taşınmıştı.

HBO’nun popüler bilimkurgu dizisi Westworld, 3. sezonuna dair daha önce bazı paylaşımlar yapmıştı. Bunlardan en dikkat çekeni ise geçen yaz San Diego Comic Con’da yayınlanan yeni sezon fragmanıydı.

- Reklam -

Şimdiyse dizinin gelecek sezonunu duyuran yeni bir tanıtım yayınlandı. Dizi uzun bir süre HBO’nun Game of Thrones sonrası en büyük işlerinden birisi olarak gösterilmişti.

Westworld 3. Sezon Fragmanı

YouTube video

1 dakika 31 saniyelik bu fragmanla birlikte Westworld 3. sezon ne zaman çıkacak sorusu da yanıt bulmuş oldu. Dizinin yeni sezonu mart ayında bizlerle olacak.

Yayınlanan fragmana baktığımızda ise işlerin iyice kızıştığını söylemek mümkün. Dizi, yine kendi tarzını konuşturan bir tanıtım çıkartmayı başarmış. San Diego Comic Con’da yayınlanan aksine dijital bir tasarımla tanıtılan sezon, ABD’nin 45. Başkan’ının seçimi, Rusya’daki iç savaş, ekolojik yıkımlar derken ivmeyi iyice yukarıya çekiyor. Artık tema parkının dışına çıkma zamanı.

Westworld 3. Sezon

- Reklam -

Westworld 3. sezonun Ridley Scott’ın Blade Runner’ından esintiler taşıyan distopik bir yapıda olacağı gelen bilgiler arasındaydı. Ayrıca dizinin yeni sezonu, önceki iki sezona kıyasla biraz daha kısa olacak. Bu zamana kadar 10’ar bölümlük sezonlarla karşımıza çıkan Westworld, 3. sezonunda bizlere 8 bölümlük bir seyir sunacak.

Westworld 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak, Kadroda Kimler Var?

Yapımın üçüncü sezonunda yer alan isimler şu şekilde: Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul, Jefferson Mays, Scott Mescudi ve Lena Waithe.

Westworld 3. sezonu 15 Mart 2020 tarihi itibarıyla HBO ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Westworld

Peki siz yeni tanıtımı nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Star Trek: Picard Dizisini İzlemeden Önce Bilmeniz Gereken Her Şey

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Oooo çok muazzam haber! :heart_eyes::heart_eyes:

  2. Avatar for Midkemian Midkemian dedi ki:

    kesinlikle detaylı bir recap çıkması lazım. araya çok zaman ve başka diziler giriyor. her şeyi unuttuk :smiley:

  3. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Bence hiçbir zaman GoT’un yerini alamayacak. Witcher dizisini bile fazla karmaşık bulan insanların Westworld izleceğine inanmıyorum ben açıkçası.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

92. Oscar Ödülleri Adayları Belli Oldu

92. Oscar Ödülleri Adayları Belli Oldu

Kehanet Yılı - Charles Soule

Charles Soule’ın Bilimkurgu Romanı “Kehanet Yılı” Raflarda