in ,

Westworld 3. Sezon İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Westworld 3. sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı. HBO’nun heyecanla beklenen dizisi önümüzdeki ay yayınlanacak.

Westworld 3. Sezon fragman
- Reklam -
- Reklam -

Westworld 3. sezonu için heyecan dolu bir fragman daha yayınlandı. Game of Thrones sonrası HBO’nun en gözde yapımlarından olan bilimkurgu temalı dizi, nihayet yeni sezonuyla hayranlarının karşısına çıkıyor.

Westworld (Batı Dünyası), inanılmaz derecede gerçekçi robotların kadrosunu oluşturduğu ve şüpheli şirket Delos Inc. tarafından denetlenen bir tema parkına odaklanan bilimkurgu dizisi olarak karşımıza çıktı. İlk iki sezonuyla da ev sahipleri (veya robotlar) ve onları yapan insanlar arasında yaşanan çatışmaya odaklandı. Başlangıçta öyle olmasa da sonrasında bazı ev sahipleri evrim geçirerek bilinç kazandılar ve özgürlük, devrim gibi fikirleri benimseyip eyleme dökmeye çalıştılar.

Westworld 3. Sezon

- Reklam -

Diziyi izleyenler hatırlayacağı üzere 1. sezon sonunda Dolores (Evan Rachel Wood), Westworld’ün kurucusu Robert Ford’u (Anthony Hopkins) toplanan katılımcıların önünde öldürerek robot isyanını kanlı bir şekilde başlatmıştı. 2. sezon bilinç kazanan ev sahiplerine daha fazla odaklanarak devam etti ancak özellikle izleyiciler tarafından fazla karışık bulundu. Bu da diziyi “daha az ilginç” bir hale soktu. Yine de sezon, Dolores’in nihayet parktan ayrılıp gerçek dünyaya girmesiyle birlikte sonlandığı için Westworld 3. sezonda ne olacağı merakla bekleniyor.

İşte merakla beklenen sezonun yayınlanan yeni fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Westworld 3. Sezon Fragmanı

https://youtu.be/pDJbFA32_QY

Toplamda 2.5 dakika süren fragman neler olduğuna dair somut ayrıntılar sunmakla birlikte birçok konu hâlâ soru işareti olarak duruyor. Dolores’in gerçek dünyadaki maceralarının yanı sıra onu Aaron Paul’un yeni karakteri olan Caleb adlı bir inşaat işçisi ile temasa geçirecek maceralar izleyeceğiz. Ayrıca Thandie Newton’un ev sahibi Maeve gibi görünüyor, artık Warworld adlı yeni bir tema parkıyla ilgileniyor.

- Reklam -

Maeve’in 2. sezonda kendini feda ettiği için tam olarak nasıl geri döndüğü belli değil, ancak görünüşe göre Delos’a ve insanlığa Caleb’in yardımıyla savaşmaya hazır görünen Dolores’i yok etmekle görevlendirilecek. Ayrıca Westworld 3. sezonu için dönen Jeffrey Wright, Dolores tarafından ona ve kaçtığı diğer ev sahiplerine yardımcı olmak için yeniden yaratılmış ev sahibi Bernard olacak.

Westworld 3. Sezon

Toplamda 8 bölümden oluşacak üçüncü sezonda Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul, Jefferson Mays, Scott Mescudi ve Lena Waithe bulunuyor.

Westworld 3. sezonu 15 Mart 2020 tarihi itibarıyla HBO ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Son yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yeni sezondan ne gibi beklentileriniz var? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Westworld Dünyasına Ne Kadar Hakimsin?

* Game of Thrones ve Westworld’ün Jenerikleri Birleşirse

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Gelsin artık gönüllerin efendisi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick Final

John Wick Serisinin Sonu Sanılandan Yakın Olabilir

elf ölümsüzlük uzun yaşam

İnsanlar, Elfler Kadar Uzun Yaşayabilir mi? Harvard Profesörü Açıkladı