in ,

HBO Dizisi Westworld’ün 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı, Çıkış Tarihi Duyuruldu

Westworld 4. sezon çıkış tarihi fragman eşliğinde duyuruldu. HBO’nun bilimkurgu, dram ve gizem dizisi geri dönmeye hazırlanıyor.

Westworld 4. Sezon Çıkış Tarihi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Westworld 4. sezon çıkış tarihi belli oldu. Yeni sezondan ilk fragman da yayınlandı. HBO dizisi uzun bir aranın ardından sessizliğini bozdu.

İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan ve ciddi bir kitle yakalamayı başaran Westworld, ilerleyen sezonlarla birinci sezonun gerisinde kalsa da adından söz ettirmeyi sürdürdü. HBO’nun Game of Thrones’tan sonra en çok güvendiği yapımların başını çeken dizi, şimdi yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Interstellar, The Dark Knight ve The Prestige gibi filmlerin yazarı Jonathan Nolan ile Pushing Daisies ve Burn Notice yapımlarıyla adını duyuran Lisa Joy tarafından yaratılan Westworld ekranlara geri dönüyor.

- Reklam -

Daha önce 1973 yılında Michael Crichton tarafından yazılıp yönetilen Westworld filminden ilham alan dizi; hikâyesini yeni bir çağa taşımaya devam ediyor.

4. sezon resmi onayı Nisan 2020’de gelen Westworld, ilk fragmanıyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Westworld 4. Sezon Çıkış Tarihi Fragman Eşliğinde Duyuruldu

YouTube video

Yayınlanan fragman Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Tessa Thompson ve Aaron Paul’un yeni sezon için geri döneceğini ortaya koyuyor.

Lou Reed’in Perfect Day parçasıyla açılan fragmanda herhangi bir diyalog yer almıyor. Bunun yerine New York’un distopik bir versiyonunu, duman salan mekanizmaları, sokaklarda vals yapan insanları ve sinekleri betimliyor.

HBO, dizinin yeni sezonunu “dünyadaki bilinçli yaşamın kaderi hakkında karanlık bir macera” ifadesiyle tanımlıyor.

Dizi, 3. sezonda dış dünyaya ve Caleb’in hikâyesine daha fazla odaklanmak için parktan biraz uzaklaşmıştı. Yeni sezonda Dolores (Wood) ve Bernard (Wright) karakterlerinin Westworld’ün gerçeklik olarak adlandırmaya karar verdiği şeyin doğasını ve sınırlarını keşfetmeyi sürdürecek.

- Reklam -

Westworld 4. Sezon

4. sezon önceki sezonlarda olduğu gibi Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisi tarafından yazılıp yönetiliyor. Serinin müziklerini Game of Thrones, Iron Man ve Pacific Rim’in de bestecisi olan Ramin Djawadi gerçekleştiriyor.

Westworld, Warner Bros. Television ile birlikte Kilter Films ve J.J. Abrams’ın Bad Robot Productions şirketi tarafından geliştiriliyor.

Westworld 4. sezon 26 Haziran 2022 tarihinde kablolu televizyonda HBO ve dijitalde HBO Max üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Sizin yeni sezondan beklentileriniz ne? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Bein eğlence paketini 1.5 -2 senedir almadığım için birinci sezon sonrasını izlememiştim

    HBO dizilerini hala Bein mi yayınlıyor?

  2. Avatar for matma matma dedi ki:

    En son Blutv’ye geçmişti diye hatırlıyorum HBO dizileri.

  3. Avatar for birisi43 birisi43 dedi ki:

    Böyle bir dizi vardı demi. Özellikle son sezonda bence aşırı saçmalamıştı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

my hero academia 6. sezon ova

My Hero Academia’nın 6. Sezonundan Önce İki Yeni Özel Bölüm Yayınlanacak

never let me go dizi

Nobel Ödüllü Kazuo Ishiguro’nun “Never Let Me Go” Eseri Dizi Oluyor