in

Westworld 4. Sezon ile Final Yapabilir

Westworld 4. sezon ile final yapabilir. HBO’nun sevilen bilimkurgu dizisinde uzun soluklu bir gelecek planı bulunmuyor.

Westworld 4. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

HBO’nun 3. sezonunu yayınlamaya hazırlandığı popüler dizisi Westworld, Game of Thrones finali ardından onun tahtına oturmuştu. İlk 2 sezonunu geride bırakan Westworld, iki senedir yeni bölümlere kavuşmayı bekliyordu. Bu hafta sonu üçüncü sezonu yayına girecek olan yapım hakkında bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgiler doğrultusunda dizinin 4. sezonunun final olacağı anlaşılıyor.

Westworld’ün popülerliği ve sevilme oranı inanılmaz derecede yüksek ve bu nedenle herkes dizinin daha pek çok sezon devam etmesini bekliyordu. Ancak hiçbir şey ne yazık ki düşünüldüğü gibi değil.

Westworld 3. Sezon

- Reklam -

Dizinin yaratıcıları Lisa Joy ve Jonathan Nolan’ın bu konuda başka fikirleri var. Joy ve Nolan geçen senenin yaz aylarında Warner Bros Television’dan ayrıldı. HBO, Warner’ın alt kuruluşu olduğundan dolayı aslında Westworld’ün yapımcılığını da bırakabilirlerdi ancak ikili vazgeçmek istemedi. Amazon için çalışmaya ve çeşitli film projeleri üretmeye başlayan iki yaratıcı, Warner’ı terk etme sebeplerini şöyle açıklıyor:
“Amazon’un hedefleri büyük. Devasa ve cesur televizyon dizileri yapmak istiyorlar ve bizim yapmak istediğimiz şey de tam olarak bu. Herkesin dizginlenemeyen televizyon şovları yaptığı bu dönemde, siz de haliyle bu avantajdan yararlanmak istiyorsunuz.”

Westworld Yaratıcıları Amazon İçin Çalışacak

İkilinin Amazon için çoktan The Peripheral ismindeki bir diziyi geliştirmeye başlamış olması, Westworld için akıllarda pek çok soru işareti bırakıyor. Zira ikiliye bu soru yöneltildiğinde en az bir sezon daha Westworld üzerinde çalışmak istediklerini ancak sonrasındaki sezonlar adına isteksiz olduklarını belirtiyorlar.

Westworld 4. Sezon Final

Üçüncü sezona yenilenmiş bir oyuncu kadrosuyla dönecek olan Westworld’de, bu sefer ilk kez gerçek dünyaya çıkan; Bernard ve diğerleriyle de insanlarla dolu dünyaya ayak basacak olan Dolores’i izleyeceğiz. Diğer sezonlara kıyasla daha çizgisel ilerleyecek olan Westworld, bu sezonla beraber evrenini devasa bir şekilde genişletmiş olacak. 4. sezon ve ötesiyle ilgili net bir bilgi yok.

- Reklam -

Westworld 3. sezon bölümleri ise 15 Mart 2020 tarihinden itibaren HBO ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yeni sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak.

Sizin yeni sezon beklentileriniz neler? 4. sezon ile final yapılmasını doğru buluyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz!


* The Last of Us Televizyon Dizisi Oluyor!

Kaynak: Collider

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    TWD gibi iyi başlayıp uzatıldıkça kötü devam edeceğine kısa sürsün, uzun yıllar keyifle üzerine sohbet edebilelim.

  2. Avatar for Fingolfin Fingolfin dedi ki:

    Nolan 5 sezonluk senaryoyu hazır etmişti diye biliyorum. Ama 4 sezon kaliteli bir dizinin bitmesi için ideal. Çok kaliteli bir iş insan bitsin istemiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter: Puzzles & Spells Oyunu

Harry Potter: Puzzles & Spells Oyunu Geliyor

Chris Rock Fargo 4. Sezon

Chris Rock: “Fargo 4. Sezon Yer Aldığım En İyi İş”