in ,

What We Do in the Shadows 2. Sezon Fragmanı: Vampirler Aramızda!

What We Do in the Shadows 2. sezon fragmanı yayınlandı. Kurmaca belgesel türündeki dizide, vampirlerin özel hayatlarına konuk oluyoruz!

What We Do in the Shadows 2. Sezon Fragman
- Reklam -
- Reklam -

What We Do in the Shadows 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Merakla beklenen SyFy dizisinin yeni bölümleri önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak.

Yönetmen, senarist ve yapımcı Taika Waititi’nin Jemaine Clement ile birlikte 2014 yılında çektikleri ve Türkçe adı Aylak Vampirler olan film; Waititi’nin önünü açan işlerden birisi olmuştu. Başarılı yönetmen bu yapımdan sonra Marvel Sinematik Evreni’nden Thor: Ragnarok filmiyle adını dünyaya duyurmuştu. Waititi, bu sene de Jojo Rabbit ile En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar’ı alarak başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.

İşte Taika Waititi’nin kariyerini bu şekilde etkileyen yapım, SyFy tarafından 2019 senesinde dizi formatında izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Filmin yönetmenlerinden Jemaine Clement’in yaratıcı koltuğunda oturduğu dizi, 10 bölümlük ilk sezonuyla övgü toplamayı başardı.

- Reklam -

What We Do in the Shadows 2. Sezon Fragman

Kurmaca belgesel olarak adlandırılan (mockumentary) türün başarılı örnekleri arasında yer alan filmde, Yeni Zelanda’da bir vampir ailesinin hayatına eşlik etmemizi sağlıyordu. Yapımın dizi uyarlaması ise bizleri Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentine götürüyor. Şahit olduğumuz ise bu sefer bambaşka bir vampir ailesi.

What We Do in the Shadows 2. Sezon Bölümlerinde Tanıdık İsimler Var

Vampirlerin gündelik “yaşam”a dair problemleri, diğer ırklar, klanlarla olan mücadeleleri, kendi aralarındaki problemler yine 2. sezonda izleyicinin karşısına çıkmaya devam edece. Bunlarla birlikte hayalet ve cadıların da yeni bölümlerde karşımıza çıkacağı biliniyor.

Dizinin 2. sezonunda Star Wars filmlerindeki Luke Skywalker rolüyle ismini duyuran Mark Hamill ve The Sixth Sense filmiyle sinema tarihinin unutulmazları arasına giren Haley Joel Osment da yer alıyor.

- Reklam -

What We Do in the Shadows 2. Sezon

Dizinin yeni sezonlarında Nandor rolünde Kayvan Novak, Laszlo rolünde Matt Berry, Nadja rolünde Natasia Demetriou, Guillermo rolünde Harvey Gullién, Colin Robinson rolünde ise Mark Proksch yer alıyor. Haley Joel Osment’ın canlandıracağı karakterin adı ise Topher.

What We Do in the Shadows 2. sezon 15 Nisan 2020 tarihinden itibaren SyFy ekranlarındaki yerini alacak.

Dizinin yeni bölümlerine dair yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Peki siz bu yapımı takip ediyor musunuz? İlk yorumlarınız ne yönde oldu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Türk Edebiyatında Vampirler Dizini

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orkun Uçar Kitap Önerisi

Orkun Uçar Öneriyor: Kayıp Rıhtım Okurları İçin 8 Kitap

Corona Virüsü Vulcan Selamı

Corona Virüsü’nden Korunma Yolu: Mr. Spock’ın Vulcan Selamı!