in

What We Do in the Shadows 2. Sezona İlk Bakış

What We Do in the Shadows 2. sezon ufukta gözüktü. Kurmaca belgesel türündeki dizinin yeni bölümlerinden ilk görsel paylaşıldı.

What We Do in the Shadows
- Reklam -
- Reklam -

Taika Waititi isminin dünya genelinde duyulmaya başladığı “o” film 2014 yılında yayınlandı. FX kanalı için hazırlanan dizi uyarlaması ise 2019’u buldu. Şimdiyse What We Do in the Shadows 2. sezon için gün sayıyoruz!

Geçen sene Jojo Rabbit ile Oscar Akademi ödüllerinde adından söz ettiren Taika Waititi; Marvel evrenindeki Thor: Ragnarok filmiyle ve The Mandalorian dizisinde çektiği bir bölüm ile anılıyor. Ancak Waititi’yi Waititi yapan işlerden birisi de kurmaca belgesel türünde olan ve Türkçeye Aylak Vampirler olarak kazandırılan bu filmdi. Başarılı yönetmen, Boy ve Hunt for the Wilderpeople gibi yapımlarla izleyiciyi şaşırtsa da adını Yeni Zelanda dışına Jemaine Clement ile birlikte yazıp yönettiği bu eserle duyurmuştu.

Günümüzde geçen vampirlerin hayatını, belgesel tadında bir kurmaca (mockumentary) ile aktarmayı tercih eden yapım, 2. sezonuyla gelecek ay yayında olacak. Dizinin yeni bölümlerinden ilk görsel de yayınlandı.

- Reklam -

What We Do in the Shadows 2. Sezon

Dizinin uyarlandığı film, Yeni Zelanda’da geçiyordu. FX yapımı dizi ise New York’u fonuna alıyor. Matt Berry, Kayvan Novak, Natasia Demetriou ve Harvey Guillén’in başrollerde yer aldığı yapım; ilk sezonu ile dikkatleri çekmeyi başlamıştı.

What We Do in the Shadows 2. Sezonda Mark Hamill Takviyesi

Dizi, filmin yönetmenlerinden Jemaine Clement sorumluluğunda yürütülüyor. Yeni sezonda da vampirlerin modern dünya mücadelesine şahitlik edeceğimiz yapım, kadrosuna güçlü takviyeler de yaptı.

Özellikle son aylarda ismi Netflix dizisi The Witcher’da, Vesemir rolüyle anılan (ancak daha sonra bir başka Netflix yapımı olan Master of the Universe: Revelation animesinde İskeletor karakterini seslendirmesi kararlaştırılan) Mark Hamill; yapımın yeni sezonunda konuk olarak karşımıza çıkacak.

Milyonlar tarafından Star Wars evrenindeki Luke Skywalker rolüyle tanınan Hamill, dizideki yerini alacak. Hamill’e, The Sixth Sense (Altıncı His) filmindeki Cole Sear rolüyle bilinen Haley Joel Osment de konuk oyuncu sıfatıyla eşlik edecek.

- Reklam -

What We Do in the Shadows

Yeni bölümlerde vampirlere, hayaletler ve cadılar gibi fantastik mitler eşlik edecek. Yapım, Hamill ve Osment haricinde pek çok ünlü oyuncuyu da konuk olarak ağırlayacak.

What We Do in the Shadows 2. sezon bölümleri 15 Nisan 2020 itibarıyla FX ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Diziden yayınlanan ilk fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

Peki siz filmi izlemiş miydiniz? Dizi uyarlamasını nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* American Horror Story 10. Sezon Çekimleri Başlıyor

Kaynak: SlashFilm

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Justice League Dark: Apokolips War

Justice League Dark: Apokolips War Fragmanı Yayınlandı

Saint Maud A24

Saint Maud Fragmanı: A24 Korku Sineması Külliyatını Genişletiyor