in ,

What We Do in the Shadows 3. Sezon Fragmanı: Kurtadamlar, Vampir Avcılığı, Kumar Geceleri

What We Do in the Shadows 3. sezon fragmanı yayınlandı. Bol vampirli, kan içmeli, kurt adam öldürmeli dizi yeni bölümlerinde hayranlara neler vaat ediyor?

What We Do in the Shadows 3. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

What We Do In The Shadows 3. sezon fragmanı bizlerle. Jemaine ClementTaika Waititi, ve Paul Simms tarafından ekranlara getirilen dizinin yeni bölümlerine çok kısa bir sürede kavuşacağız. Dizinin 4. sezon onayı da şimdiden geldi.

2. sezonun sonunda hepimizin favori insanı Guillermo’nun (Harvey Guillen) mesleğini öğrenmiş ve vampirlerle dolu bir evde yaşamasının yarattığı çelişkiyle şoke olmuştuk. Diğer yandan Nandor (Kayvan Novak), Lazslo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) ve Colin Robinson (Mark Proksch) bir terfi alarak güçlerine güç katacak ve geçmişin büyük vampirlerinin izinden yürüyecek.

Fragman hayranlara deniz kızları, gargoyleler, kurtadam beyzbolu, Atlantic City kumarhaneleri, kültler, eski sevgililer, eBay maceraları, spor salonları ve doğaüstü ilginçliklerle dolu bir yeni sezon vaat ediyor. Ayrıca, Colin Robinson’un 100. yaş günü kutlamaları ve Nandor’un sonsuz hayat krizleri yeni bölümlere tat katacak.

- Reklam -

What We Do in the Shadows 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

What We Do in the Shadows 3.  sezon yayınlanmadan 4. sezon onayını da kaptı. Yani, ufukta vampir kaosuyla dolu yeni bölümler görünüyor. 3. sezon ise 2 Eylül 2021’de yayınlanacak 2 bölümle seyircilere merhaba diyecek. Ardından haftalık yayınlarla 10 bölümlük sezon tamamlanacak. İlk iki bölümün resmi sinopsisleri şöyle:

The Prisoner: Guillermo’nun kaderi hassas bir terazidedir, bu sırada vampirler yeni terfiler alır. Paull Simms tarafından yazıldı, Kyle Newacheck tarafından yönetildi.

The Cloak of Duplication: Nandor bir sağlık kulübü çalışanına kur yapmak için yasak bir objeyi kullanır. Sam Johnson ve Chris Marcil tarafından yazıldı, Yana Gorskaya tarafından yönetildi.

- Reklam -

Yeni sezonda bir değişiklikse Jackie Daytona karakterini yeniden görmeyecek olmamız. Dizinin senaristi Paul Simms, sevilen ikinci kişilik Daytona’yı yeni bölümlerde de ağırlamayı düşündüklerini ama tadında bırakmaya karar verdiklerini açıkladı. Henüz bir final belirlenmediği için Daytona’yı sonsuza kadar kaybettiğimizi düşünmek de absürt olur. Laszlo’nun önümüzdeki bölümlerde kişiliğini değiştirmek için pek çok sebebi olacaktır.

Taika Waititi’nin 2014 yapımı aynı adlı filminden uyarlanan What We Do In The Shadows yeni bölümleri bu sonbaharda yayınlanacak.

3. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Roland Barthes'ın Yazarın Ölümü - Laura Seymour | Haftanın Kitabı #186

Roland Barthes’ın Yazarın Ölümü – Laura Seymour | Haftanın Kitabı #186

leyla ile mecnun yayın tarihi

Leyla ile Mecnun Dizisinde Yayın Tarihi Açıklandı: Geri Dönüyorlar