in

Will Smith, Netflix’in The Council Dizisine Katıldı

Will Smith, Netflix’in yeni suç dizisi The Council’in kadrosuna katıldı. Smith yapımda uyuşturucu baronu Nicky Barnes’ı canlandıracak.

Will Smith
- Reklam -
- Reklam -

Yayın platformlarının sektörün ünlü isimleriyle yaptığı anlaşmalar hız kesmeden devam ediyor. Aslında Netflix’te Will Smith ismini görmeye Bright filminden alışığız. Ünlü oyuncu bu kez, Netflix’in yeni dizisi The Council’de mafya babası Nicky Barnes’ı canlandıracak. 70’lerde Harlem’de hüküm süren yedi Afroamerikan’ı ve onların Amerika’da bağımsız bir devlet kurma amaçlarını konu alacak dizi, anlaşıldığı üzere tarihten çokça beslenecek.

Gerçek Nicky Barnes’ın, 1978’de tutuklandığı zamana kadar İtalyan mafyasıyla da işbirliği yaptığını belirtelim. Yargılandığında ömür boyu hapse çarptırılan mafya babası 2012’de ölmüş ancak bu durum yıllarca açıklanmamıştı. Nicky Barnes’ın hayatında diziyi ilginç kılacak birçok detayın olabileceği buradan bile anlaşılıyor.

Senaryo, yine Will Smith’in rol aldığı Concussion’ı yazan Peter Landesman’in kaleminden çıkacak ancak yapımın yönetmeni henüz belli değil.

- Reklam -

Nicky Barnes’ı Konu Alan İlk Proje

Nicky Barnes’ın daha önceden canlandırıldığı birkaç proje de mevcut. American Gangster’de Cuba Gooding’i bu rolde görmüştük. 2015 yapımı Carlito’s Way: Rise to Power’da da Denzel Washington, bu mafya babasını canlandırmıştı. Ancak bu yapımların hiçbirinin odak noktası Nicky Barnes değildi. Will Smith’in yeni dizisi, doğrudan Nicky Barnes’ı konu alacak ilk proje olma özelliğini de taşıyor.

- Reklam -

Will Smith’i daha önce Hancock ve Suicide Squad’ta anti-kahraman rollerinde görmüş olsak da bu rolün bambaşka olacağı şüphesiz. Kendisini Alaaddin’de Cin olarak izledikten sonra mafya babası olarak görmek ilginç bir deneyim olacak.


* Netflix Dizisi Narcos Video Oyunu Olacak

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

David Walton Süpersimetri

David Walton’ın Yeni Romanı Süpersimetri Raflarda

Jurassic World 3

Jurassic World 3 Filmi Ekibi Yeniden Topluyor