in ,

Lucasfilm’in Fantastik Macera Dizisi “Willow” için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Willow dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Lucasfilm, fantastik macera türündeki yapımıyla Disney+ ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

willow yeni fragman lucasfilm
- Reklam -
- Reklam -

Willow dizisi D23 Expo panelleri sırasında tanıtılan bir başka Lucasfilm projesi oldu. 80’li yıllarda izleyicilerle buluşan fantastik macera filminin devamı niteliğindeki yapım, Disney+ üzerinden yayınlanacak.

İlk duyurusu geçen mayıs ayında yapılan Willow dizisi için yeni bir fragman paylaşıldı. Sihirli bir dünyada geçen yapım, izleyicilere fantastik bir macera vadediyor.

Ron Howard’ın yönetmenliğini üstlendiği Willow filmi, 1988 yılında vizyona girmiş ve kendisine hatırı sayılır bir kitle edinmeyi başarmıştı. Senaryosunu Star Wars ile tanınan George Lucas ile Far and Away’in senaristi Bob Dolman’ın yazdığı film, dönemin kült fantastik yapımları arasına girmişti.

- Reklam -

Şimdiyse aynı evreni paylaşan yeni bir dizi ile Lucasfilm hayranları bir kez daha tehlikeli bir maceraya davet ediyor.

Orijinal filmin senaristi Bob Dolman’ın da senarist ekibinde yer aldığı yapım, Lucasfilm’in Star Wars ve Indiana Jones evrenleri dışında geliştirdiği bir proje olması açısından da dikkat çekiyor.

Willow | Yeni Fragman – İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin resmi özeti şu şekilde:

“Sıra dışı bir grup kahraman, içlerindeki şeytanlarla yüzleşmeleri ve dünyayı kurtarmaları için bir araya gelip evden çok uzakta, tehlikeli bir arayışa çıkıyor.”

Willow Fragmanı: Lucasfilm'den Yeni Fantastik Dizi

- Reklam -

Öncül filmi iki dalda Oscar adaylığı alan Willow, selefinin yerini doldurmak için önemli bir boşluğu doldurmaya çalışacak. Diziden yayınlanan yeni fragman, filme layık bir halef olmak için elinden geleni ortaya koyduğunu gösteriyor.

Willow Orijinal Filmden İsimler ve Yeni Yüzleri Bir Araya Getiriyor

Devam dizisi hem orijinal filmden oyuncuları hem de yeni yüzleri bir araya getiriyor. Yapımda Ufgood karakterini Warwick Davis ve Sorsha karakterini Joanne Whalley canlandıracak. Christian Slater da diziye geri dönen yıldızlar arasında. Gırtlak kanseri ile mücadele eden ve sesini kaybeden Val Kilmer ise filmdeki Madmartigan rolünü canlandıramayacak.

willow yeni fragman

Yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Ruby Cruz (Mare of Easttown), Erin Kellyman (The Falcon and The Winter Soldier), Tony Revolori (Spider-Man: Homecoming), Ellie Bamber (Nocturnal Animals), Dempsey Bryk (Black Mirror), Chadha-Patel (The Wheel of Time), Rosabell Laurenti Sellers (Game of Thrones), Talisa Garcia (Baptiste) ve Ralph Ineson (Absentia) da yer alacak.

Willow dizisi 30 Kasım 2022 tarihinde Disney+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Siz yeni Willow dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? 80’li yıllardaki filmin havasını yakalayabilecek mi dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Fabelmans fragmanı - steven spielberg

Steven Spielberg’ün Yarı Otobiyografik Filmi “The Fabelmans”ten Fragman

Andor fragmanı yeni star wars dizisi

Yıldız Savaşları Dizisi “Andor”un Son Fragmanı Yayınlandı