in ,

Winx Efsanesi: Kader Dizisi Fragmanı: Popüler Seriye Farklı Bir Yorum Geliyor

Winx Efsanesi: Kader fragmanı yayında. Netflix’in Winx Club’a farklı bir yorum getirerek uyarladığı canlı aksiyon dizisi yakında başlıyor.

Fate: The Winx Saga incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Winx Efsanesi: Kader dizisinin resmi fragmanı yayınlandı. Netflix, popüler çizgi dizi Winx Club’a biraz daha yetişkinlere yönelik bir yorum getiriyor.

2000’lerin en popüler çizgi animasyon dizileri arasında yer alan Winx Club, canlı aksiyon uyarlaması yapımlar arasına katılmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı dönem oldukça ses getirmiş olan yapım, muhtemelen dönemin izleyicileri de düşünülerek daha yetişkinlere yönelik bir yorumla geliyor.

Yeni yayınlanan fragman, Alfea adındaki yatılı okula giden ve bir peri olan Bloom karakterine odaklanıyor. Bloom ve diğer Alfea öğrencileri, Yanıklar tehdidiyle yüzleşirken temel yeteneklerinde ustalaşmayı öğreniyorlar. Bloom’un öğretmenlerinden biri ona sihri şu şekilde açıklıyor:
“Sihir doğanın dokusunda yaşar. Peri büyüsü duygularla ilişkilidir… Duygu ne kadar güçlüyse, sihir de o kadar güçlenir.”
Winx Efsanesi: Kader Netflix

- Reklam -

Iginio Straffi tarafından oluşturulan ve ilk olarak 28 Ocak 2004 tarihinde İtalya’da prömiyerini yapan Winx Club, Nickelodeon’da yayınlandıktan sonra büyük reytingler yakalamış ve sadık bir hayran kitlesi elde etmişti.

Winx Efsanesi: Kader adıyla gelecek Netflix dizisinde de Alfea’ya katılan beş perinin, rekabetleri ve varlıklarını tehdit eden canavarlar ile yaşadıkları mücadeleyi konu edinecek gibi gözüküyor. Alfea, seride güçlerinde ustalaşmayı öğrenmeleri gereken büyülü ve antik bir yatılı okul olarak biliniyor. Çizgi filmde kızlar ve erkekler farklı okullarda okuyorken dizi herkesi aynı çatı altında topluyor.

Yayınlanan resmi fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Winx Efsanesi: Kader Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Kısa süre içerisinde çıkacak olan dizinin yapımcı koltuğunda, en çok The Vampire Diaries ile bilinen Brian Young oturuyor. Ayrıca Winx Club’ın yaratıcısı olan Iginio Straffi de yapımcı koltuğunda bulunan bir diğer isim. Dizinin başrolünde yer alan Abigail Cowen, bir başka Netflix yapımı olan ve bu yılbaşında çıkan dördüncü sezonu ile sonlanan Chilling Adventures of Sabrina’da Dorcas karakterini canlandırıyordu. Yeni dizide kendisine Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt, Elisha Applebaum, Sadie Soverall, Freddie Thorp, Danny Griffin, Theo Graham ve Jacob Dudman gibi oyuncular eşlik edecek.

Winx Efsanesi: Kader, 22 Ocak 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Hayranlarının merakla beklediği dizi, kanalın diğer tüm orijinal yapımlarında olduğu gibi tüm bölümleri ile tek seferde yayınlanacak.

Yayınlanan Winx Efsanesi fragmanını nasıl buldunuz? Sizce sevilen çizgi dizi ile benzer bir tat verecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for CowardlyHero CowardlyHero dedi ki:

    Legolas yaşlandı senin profil fotoğrafın yaşlanmadı :grin::grin: @magicalbronze

  2. Avatar for Jeeundo Jeeundo dedi ki:

    Haberi görmemiştim. Şimdi bakayım dedim, buldum. Saydıracak bir yer arıyordum.
    Şu dayatılan güzellik algısı meselesi yüzünden harcadıkları yapımları görmek sinir ediyor. Bu konuda hakkında çok konuşmak istemiyorum. Artık şişmanlığın övüldüğü saçma sapan bir dönemde yaşıyoruz malum. En ufak sözünüzde zorba olarak nitelendirilebiliyorsunuz.
    Bunun dışında en sinirlendiğim olay perilerin ve uzmanların aynı okulda olması. Çizgi filmde ayrı okullarda oluşları heyecanlıydı. Bekliyorduk ‘acaba balo olacak mı ya da uzmanlarla periler ortak operasyonlara çıkacaklar mı’ diye. Hani bu sırada bir araya gelirler de sevgililer kavuşur gibisinden. Şimdi Sky, Bloom’u sıkıştırdığı her koridorda öpecek. Ne heyecan bıraktılar ne bir şey…
    Ayrıca pembe alfea yapmıyorsan neden Winx çekmek istedin ki…Neden be neden.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Etna Yanardağı Patladı

Etna Yanardağı Patladı: Sicilya’daki Volkan, Hava Yolu Trafiğini de Zora Soktu

Netflix Abone Sayısı

Netflix Abone Sayısı 200 Milyonu Aştı