in

Witcher’da Geralt’ı Canlandıracak İsim Belli Oldu: “Henry Cavill”

Witcher hayranlarının beklediği haber geldi! Netflix tarafından açıklanana göre Rivyalı Geralt rolü Henry Cavill’a emanet edilecek.

henry cavill witcher
- Reklam -
- Reklam -

Haberlerini ilgiyle takip ettiğimiz Witcher dizisi için en çok merak ettiklerimizden birisi de Geralt ve Yennefer gibi önemli karakterlere kimlerin hayat vereceğiydi. Sevenleri olarak şu karakteri bu oynasın şeklinde türlü tercihler yapıyorduk.

Bunlardan birisi de geçtiğimiz günlerde Witcher dizisinde başrol oynamak istediğini açıklayan Henry Cavill oldu. Tabii ki ardından diziyi merakla bekleyen herkes konu üzerine çeşitli görüşlerini dile getirdi. Kimisi Geralt için kendisinin doğru bir tercih olacağını öne sürerken bazıları da seçimi olumsuz olarak değerlendirdi. Ancak kesin olan bir şey var ki birçok hayran bunun gerçekleşeceğini düşünmüyordu. Bugüne kadar…

Hem kitap serisini hem de oyunlarını deneyimleyen herkesin baş tacı Rivyalı Geralt rolü, Netflix tarafından açıklanana göre Henry Cavill’a emanet edilecek. Sinema dünyasında son dönemlerin ses getiren bir isminin başrol olarak seriye dâhil olması, hayranlar için kuşkusuz sürpriz oldu.

- Reklam -
- Reklam -

Sizce Cavill bu rol için çok mu genç, Netflix’in daha yaşlı birisini mi seçmesini bekliyordunuz? Yoksa bu bir şekilde halledilir mi? Ünlü aktör Cavill’in Geralt’ı canlandırması hakkında sizlerin görüşleri neler? Bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

24 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    dönen tekme atarım, olmaz.

  2. Avatar for alpaltu alpaltu dedi ki:

    Olmuş diye biliyorum. Bu adam da her role benziyor Rabbim yaratırken dur biraz daha uğraşayım demiş gibi.

  3. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    benedict cumberbatch olsa çok farklı ve efsanevi olabilirdi bence.

  4. Avatar for BaglacOlanDe BaglacOlanDe dedi ki:

    Kötü oyuncu değil yalnız daha iyi seçenekler varken olmasının tek sebebi gündemde olan bir oyuncu oluşu ve prim bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

19 cevap daha var.

game of thrones

Game of Thrones’un Yan Dizisinin Çekim Tarihi Belli Oldu

distopya ust

Koleksiyonluk İnceleme Raflarda: “Distopya: Hayal ile Gerçek Arasında”