in

Sarah Michelle Gellar, Teen Wolf Evreninde Geçecek “Wolf Pack” Dizisinde Oynayacak: İşte İlk Bakış Görseli

Wolf Pack dizisi için Sarah Michelle Gellar’ın yer aldığı bir ilk bakış fotoğrafı paylaşıldı. Teen Wolf evreninde geçecek yeni yapım, Paramount+’ta yayınlanacak.

Wolf Pack dizisi Sarah Michelle Gellar
- Reklam -
- Reklam -

Wolf Pack dizisi ufukta gözüktü. Paramount+ ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yapım, Teen Wolf spin-off’u olarak geliştirildi. Diziden Sarah Michelle Gellar’ın yer aldığı bir ilk bakış fotoğrafı görücüye çıktı.

Teen Wolf dünyasında hareketli günler yaşanıyor. 2011 – 2017 yılları arasında 6 sezon yayınlanan dizinin oyuncuları, 2020 yılında yeniden bir araya gelmişti. Ardından aynı evrende geçecek bir Paramount+ filmi için harekete geçilmişti. Filmden ilk fragman ise geçen yaz yayınlanmıştı.

Şimdi ise aynı evreni paylaşan bir spin-off için hazırlılar sürüyor. Oyuncu kadrosunda bir döneme damga vuran fantastik dizi Buffy the Vampire Slayer’dan Sarah Michelle Gellar’ın da bulunduğu yapım, gelecek yıl yayına girecek.

- Reklam -

Sarah Michelle Gellar, dizide Kristin Ramsey adlı kundaklamaları soruşturan bir karakteri canlandırıyor.

Sarah Michelle Gellar, Wolf Pack Dizisinden İlk Fotoğrafı Paylaştı

45 yaşındaki Amerikalı aktris Sarah Michelle Gellar, The Buffy the Vampire Slayer sonrası The Air I Breathe, Scooby-Doo 2 ve The Grudge gibi yapımlarda yer almıştı.

Teen Wolf spin-off’u Wolf Pack ekibine katılan oyuncu, karakterine dair bir ilk bakış fotoğrafı paylaştı:

Wolf Pack dizisi Sarah Michelle Gellar paramount

Dizide Gellar tarafından canlandırılan Müfettiş Kristin Ramsey karakteri, Kaliforniya’da bir yangını başlatarak ölümcül bir doğaüstü yaratığı uyandıran bir kundakçının izini sürüyor.

Gellar, geçen günlerde katıldığı bir basın etkinliğinde şu ifadeleri kullandı:

“Dürüst olmak gerekirse ilk başta bu projeye evet demeye hiç niyetim yoktu. Senaryoyu okuduğum zaman proje ilk defa ilgimi çekti. Buffy’nin güzel yanlarından birisi, onun metaforlarla dolu tarafıydı. Bu gerçek canavarlar, lisedeki dehşetin bir metaforuydu ve benim için diziyi bu kadar önemli kılan, onu zamana karşı yenilmez yapan şey buydu.

- Reklam -

“Bu sebeple Wolf Pack senaryosunu okuyup Jeff ile konuştuğumda, esas olarak çocukların kaygı ve depresyonla mücadele etmelerini konuştuk.”

Senaryosu Teen Wolf’un yaratıcısı Jeff Davis tarafından yazılan yapım, Edo van Belkom’ın aynı adlı kitap serisine dayanıyor. Lone Wolf, Cry Wolf ve Wolf Man adlarını taşıyan devam romanlarıyla birlikte seri toplamda 4 kitaptan oluşuyor.

Wolf Pack Sarah Michelle Gellar

Yapımın oyuncu kadrosunda Gellar’a Hollie Bahar, Stella Smith, Armani Jackson, Bella Shepard, Chloe Rose Robertson ve Tyler Lawrence Gray gibi isimler eşlik ediyor.

Wolf Pack dizisi Ocak 2023 tarihinde Paramount+ platformu üzerinden yayınlanacak.

Dizi için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Winchesters ile Supernatural Dönüyor: İşte Son Fragman

Yeni Supernatural Dizisi “The Winchesters”tan Son Fragman Yayınlandı

Cenup - Carlos Fonseca

Carlos Fonseca’nın Ekolojik Kurgu Romanı “Cenup” Türkçe Raflarında