in

Disney Plus’ın Sıradaki Marvel Dizisi “Wonder Man” Odaklı Olabilir

Wonder Man dizisi için hazırlıklar başladı. Avengers West Coast ekibinin tanıdık Marvel Kahramanı, Disney Plus ile kendi macerasına kavuşacak.

Wonder Man Dizisi Disney Plus'ın Sıradaki Projesi Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Man, Disney Plus’ın bir sonraki Marvel Sinematik Evreni dizisi olabilir. Avengers West Coast üyesi kahramanı Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin yönetmeni Destin Daniel Cretton tarafından hazırlanacak.

Disney Plus, Marvel dizilerine hız kesmeden devam ediyor. Netflix’ten ayrılmasından sonra yeni sezonu ile kaldığı yerden devam edecek Daredevil dizisi hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Diğer taraftan izleyiciler ve eleştirmenlerce olumlu notlar alan ve Oscar Isaac’in başarılı oyunculuğu ile gelen altı bölümlük Moon Knight sonrası platform Ms. Marvel’ı duyurmuştu. Sinematik Evreni’nin ilk Müslüman karakteri olmasıyla dikkat çeken dizi ilk iki bölümüyle yayınlanmaya başlamışken Disney Plus’ın bir sonraki aşamada Wonder Man’i live-action diziye uyarlayacağı iddia edildi.

Variety’nin haberine göre Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yönetmeni Destin Daniel Cretton dizinin yönetmenliğine getirilmiş durumda. Bununla birlikte serinin yazarlığı ise Community, Brooklyn Nine-Nine ve 30 Rock gibi dizilerin senaryosunu yazan Andrew Guest üstlenecek. Hawkeye gibi Marvel yapımlarında danışman olarak yer alan Guest bu açıdan evrenin dinamiklerine oldukça yatkın. Yeni sezonuyla gelecek olan Daredevil dizisinde de Andrew Guest’in, Matt Corman ve Chris Ord ile birlikte çalışacağı duyurulmuştu.

- Reklam -

Wonder Man Dizisi Live-Action Formatında Olacak

Wonder Man Dizisi Disney Plus Marvel

İlk defa 1964 yılında Avengers çizgi roman serisinin 9. sayısında okuyucuların karşısına çıkan Wonder Man, Tony Stark’ın baş düşmanı olarak gösterildi. Kimliğini toplumdan gizlemeyen Wonder Man, Simon Williams adında zenginliği ile Hollywood dublörlüğü yaptığı yaşamı ile dikkatleri üzerine çekti. Ancak çizgi romanlardaki maceraları ise oldukça çalkantılıydı.

Williams’ın Baron Zemo tarafından Masters of Evil ekibinin bir parçası olarak başlayan yolculuğu daha sonrasında kahraman olarak devam etti. Zemo’nun kendisine verdiği “iyonik partiküller” sayesinde insanüstü bir güce, dayanıklılığa ve sahip olduğu jetpack ile uçabilme gücüne erişen kahraman, televizyon dünyasına aktarılabilecek dikkat çekici özelliklere sahip.

- Reklam -

1960’lı yıllarda DC Comics’in Wonder Woman karakteri ile telif hakkı karmaşasına girdiği için Stan Lee’nin tehditler aldığı ve kahramanın maceralarına devam etmeyeceği açıklanmıştı. Ancak Wonder Man 1970’li yılların sonunda çizgi roman sayfalarında kendisine yeniden yer bulmuş ve 1984 tarihinde Hawkeye tarafından kurulan West Coast Avengers ekibine dahil olarak kötülüğün karşısındaki yerini almıştı.

Disney Plus tarafından çekileceği söylenen Wonder Man dizisine dair yönetici ya da yapımcılar tarafından yapılan resmi bir açıklama ise henüz yok. Ancak kaynaklar dizinin çekimlerine en erken önümüzdeki yıl başlayacağını iddia ediyor.

Wonder Man’ın canlı aksiyon bir diziye uyarlanma ihtimali hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tim sale batman çizeri

Efsanevi Batman Çizeri Tim Sale 66 Yaşında Hayatını Kaybetti

Bandırma Füze Kulübü fragman

Türkiye’nin İlk Uzay Oluşumundan İlham Alan “Bandırma Füze Kulübü” Filminden Fragman