in , ,

Korku Çizgi Romanı “Wytches” Animasyon Dizisi Oluyor

Wytches animasyon dizisi oluyor. Prime Video, Image Comics imzalı çizgi romanı ekrana uyarlamaya hazırlanıyor.

Wytches Animasyon Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Wytches animasyon dizisi olmaya hazırlanıyor. Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video, ilk defa 2014 yılında yayınlanan korku serisini ekrana taşımak için harekete geçti.

Scott Snyder’ın yazdığı ve Jock mahlaslı Mark Simpson’ın çizimlerini gerçekleştirdiği çizgi roman serisinin adaptasyonunda yapımcı koltuğunda Plan B Entertainment ve Project 51 yer alıyor.

İlk sayısı Image Comics tarafından Ekim 2014 tarihinde yayınlanan Wytches korku çizgi romanları arasında özel bir yer bulmayı başardı. İlk sayının çıkışından kısa bir süre sonra da Plan B Entertainment serinin ekran haklarını satın aldığını ve seriyi filme dönüştüreceklerini duyurmuştu. Uzun bir süre boyunca sessizliğini koruyan stüdyo en sonunda Wytches’ın Prime Video ile yetişkinlere yönelik bir anime olarak çıkacağını açıkladı.

- Reklam -

Wytches serisi Sailor Rook isimli bir gencin maceralarını konu alıyor. Rook ve ailesinin doğaüstü olayların yaşandığı bir kasabaya gelmesiyle başlayan olaylar zinciri, ana karakterin iç macerasının da ne kadar farklı yönlere gidebileceğini anlatması açısından da dikkate değer bulunmuştu.

Wytches Animasyon Dizisi Prime Video

Wytches Animasyon Uyarlaması Yaratıcılarının Ellerinde

Çizgi roman uyarlamasının çıkışına dair ilk haber 2021 yılında çizer Simpson tarafından duyulmuş fakat o dönem resmi bir açıklama yapılmamıştı. Çizgi romanın yazarı Snyder ve çizer Jock’ın da yapımcı koltuğunda yer aldığı ve sürecin oldukça içinde oldukları da söyleniyor. “Bu diziyi en az kitap kadar seviyorum,” diyen Synder ürettikleri bu içeriğin kendisi için çok özel olduğunu da dile getiriyor.

Wytches animasyon dizisinin Prime Video tarafından resmi olarak geliştirilmeye başlanmasıyla dijital platformlarda yetişkinlere yönelik animasyon yapımlarının sayısı artmaya devam ediyor. Amazon daha öncesinde The Boys Presents: Diabolical isimli yapımı kütüphanesine eklemişti. The Boys evreninde geçen yapım orijinal dizinin tonunu yakalamıştı.

- Reklam -

Bununla birlikte geçen günlerde Netflix’te yayınlanan Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre da izleyicilerden olumlu notlar almayı başardı.

Wytches Animasyon Dizisi Image Comics

Siz bu çizgi roman uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce Wytches serisini okumuş muydunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dinozorlarla Karıncaların Öyküsü - Cixin Liu

“Üç Cisim Problemi”nin Yazarı Cixin Liu İmzalı Bilimkurgu Romanı “Dinozorlarla Karıncaların Öyküsü” Çıktı

Shadow and Bone 2 Sezon Fragmanı

Grisha Evreni’ne Dönüş: “Shadow and Bone” 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı