in ,

“X-Men ’97″den İlk Görseller ve Çıkış Tarihi (Henüz Başlamadan 2. Sezon Onayı Aldı)

X-Men ’97 çizgi dizisinden ilk görseller ve çıkış tarihi gibi bilgiler San Diego Comic-Con etkinliğinde paylaşıldı. Yapım, şimdiden 2. sezon onayını aldı.

X-Men '97: İlk Görseller ve Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

X-Men ’97 çizgi dizisi ile mutantlar ekranlara dönüyor. X-Men: Animated Series dizisinin devamı niteliğinde olacak yapım ile ilgili ilk görseller San Diego Comic-Con’da gösterildi. Çıkış tarihi de açıklanan macera şimdiden 2. sezon onayını aldı.

1992 yılında başlayan ve 1997 yılına kadar süren beş sezonluk ikonik dizi ekranlara geri dönüyor. Marvel Studios, çizgi dizinin yeni bölümlerle geri döneceğini geçen sene duyurmuştu. Dizi, 90’lı yıllarda yaşamış Marvel severler için oldukça önemli bir yer tutuyor. Çizgi romanlara paralel bir şekilde devam eden bölümleri, unutulmaz tema müziği ile X-Men: The Animated Series Marvel yapımları arasında öne çıkıyor.

x-men '97 dizisi ilk bakış

- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nde mutantların daha fazla yer almasının eşiğinde gelen X-Men ’97, Marvel hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde Patrick Stewart’ın Professor X rolüyle yer alması, Ms. Marvel dizisinde X-Men tema müziğinin çalması, Marvel’ın gelecekte mutantlarla ilgili daha büyük planlar içinde olduğunu işaret ediyor olabilir.

San Diego Comic-Con panelinde X-Men ’97 bazı karakter tasarımları ile tanıtıldı. Professor X’in Animated Series finalinde Shi’ar’a gitmesinden sonra Rogue, Beast, Gambit, Jean Grey, Wolverine, Storm, Jubilee ve Cyclops’dan oluşan ekibe Magneto liderlik ediyor. Seride tanıtılan ilk kötü ise Trask oldu. Tanıdık mutantlar dışında yeni seride Cable, Bishop, Forge, Morph ve Nightcrawler da ekibe katılacak.

x-men 97 marvel studios

X-Men ’97 Şimdiden 2. Sezon Onayını Almış Durumda

Marvel hayranlarını sevindiren bir diğer haber de seslendirme kadrosunun X-Men: Animated Series ekibi ile aynı olması. Orijinal kadro, yeni seride de sesleriyle mutantlara hayat vermeye devam edecek.

Comic-Con bünyesinde paylaşılan karakter tasarımları ise serinin orijinalliğini koruyacağını gösteriyor. Özgün serinin tasarımını takip eden X-Men ’97 dizisinin yazar koltuğunda ise Beau DeMayo yer alıyor. The Witcher dizisinin spin-off animasyonu olan Nightmare of the Wolf ile beğeni toplayan DeMayo’nun nostaljik seriye nasıl bir bakış açısı getireceği ise merakla bekleniyor.

- Reklam -

magneto yeni x-men çizgi dizisi

x-men çizgi dizisi kötü karakterler

Marvel animasyonları arasında 3. sezon onayını çoktan alan What If…? yapımının yanı sıra, yeni bir animasyon olarak izleyicilerin karşısına çıkacak X-Men ’97 de şimdiden 2. sezon onayını aldı. Disney Plus üzerinden izleyiciyle buluşacak olan yapım, 2023 yılında dijital yayın servisinin kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz X-Men ’97 çizgi dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    SDCC’un meyvelerini topluyoruz, ne güzel.

  2. Avatar for Its_Tugca Its_Tugca dedi ki:

    ne güzel haber mutlu oldum :heart_eyes:

  3. Avatar for Munzevi Munzevi dedi ki:

    Umarım güzel olur, birçok süper kahraman dizi-filminden iyi bir seriydi.

  4. Avatar for XanaDu XanaDu dedi ki:

    Darısı Spider-Man 1994 serisine… Büyük beklenti içerisindeyim :slight_smile: umarım tema müziğini değiştirmezler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Last Airbender Filmi Aang ve Arkadaşları Odaklı Olacak

Avatar: Son Hava Bükücü Evreninin İlk Filmi, Aang ve Arkadaşlarının Gençliklerine Odaklanacak

The Dragon Prince 4. Sezon için Yeni Klip

The Dragon Prince’ın 4. Sezonundan Yeni Klip: Ejderhalar Prensi Macerası Devam Ediyor