in ,

Y: The Last Man Fragmanı ile Çıkış Tarihi Açıklandı

Y: The Last Man dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. FX ile gelecek uyarlamanın çıkış tarihi de yeni fragmanla birlikte duyuruldu.

Y: The Last Man Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Y: The Last Man için ilk fragman yayınlandı. FX’in yaklaşan kıyamet sonrası bilimkurgu dizisi sonunda çıkış tarihi ile hayranlarının karşısına çıktı.

Brian K. Vaughan’ın çizgi roman serisine dayanan Y: The Last Man, gizemli bir vebanın Y kromozomlu her canlıyı yok etmesinin ardından dünyadaki son erkek olan ’Y’ unvanına sahip Yorrick Brown’a odaklanıyor. Hayranlar uzun zamandır Vaughan’ın çalışmasının bir uyarlamasını bekliyordu. Fakat proje uzun bir süre boyunca sinema veya dizi uyarlamasına kavuşamadı. Başlangıçta 2007’de New Line Cinema’ya bir film olarak teklif edilen yapım, New Line’ın on ciltlik seriden tek bir film yapma konusundaki ısrarı nedeniyle hiçbir zaman gerçekleşmedi.

Neyse ki 2015 yılında bir dizi uyarlaması için gerekli hazırlıklar başladı. FX için hazırlanan dizide baş yapımcılar olarak Nina Jacobson ve Brad Simpson belirlendi. Brian K. Vaughan da ikilinin yanında yazar olarak çalıştı.

- Reklam -

İlk başta başrolde Barry Koeghan oynayacak olsa da kendisi daha sonrasında gösteriden ayrıldı ve yerine 2019 yılında Warcraft’tan tanınan Ben Schnetzer geldi. Ekibe ayrıca Yorrick’in annesi Senatör Jennifer Brown rolünde Justice League’den Diane Lane ve koruması Ajan 355 olarak NOS4A2’den Ashley Romans katıldı.

Neyse ki FX kanalı sosyal medya hesapları üzerinden Y: The Last Man’in ilk fragmanını yayınladı. 30 saniyelik fragmanda her ne kadar canlı kanlı bir yüz görünmese de, çıkış tarihi açıklandı. Ayrıca hazırlanan sinematik görüntüler, yapımın benzersiz öncülüne ve böyle bir vebanın sahip olacağı yıkımın istatistiklerine genel bir bakış sağladı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Y: The Last Man Fragmanı ve Çıkış Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

İlk bölüm yayın tarihi 13 Eylül 2021 olarak açıklanan maceranın yakın zamanda yeni tanıtım fragmanları ile hayranların karşısına çıkması bekleniyor. Diziyle ilgili olarak son haber, Disney Yatırımcı Günü etkinliğinde açıklandığı gibi Disney+’ta da yayınlanacağı ile ilgiliydi. Şu sıralar Disney+’ın Türkiye’de yayın hayatına başlamaya hazırlandığı iddiaları göz önüne alındığında, ülkemizde bulunan hayranları da Y: The Last Man’e doğrudan kavuşabilecekler gibi görünüyor.

Y: The Last Man dizisi için yayınlanan ilk teaser fragmanını sizler nasıl buldunuz? Çizgi roman uyarlaması diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Geçen sene bitirmiştim. Tam dizilik bir eser ama FX 'e güvenmiyorum. Keşke Amazon Prime olsaydı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leonard Cohen hayatı çizgi roman

Leonard Cohen’in Yaşam Öyküsü Çizgi Romana Uyarlandı

Toprakyiyen - Dolores Reyes

Dolores Reyes, Toprakyiyen ile Eril Dünyanın Karanlığına Büyülü Bir Işık Tutuyor