in ,

Kıvanç Tatlıtuğ’lu Netflix Dizisi “Yakamoz S-245″in İlk Fragmanı Yayınlandı

Yakamoz S-245 fragmanı yayınlandı. Into the Night spin-off’u olarak duyurulan ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Netflix dizisi yakında başlıyor.

Yakamoz S-245 Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Yakamoz S-245 fragmanı paylaşıldı. Kısa süre önce resmen duyurulan ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı yeni Netflix dizisi, Into the Night spin-off’u olarak geliyor.

Tolga Karaçelik ve Umut Aral tarafından yönetilen, senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve yazar Murat Uyurkulak gibi isimlerin kaleme aldığı ve OGM Medya’dan Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği Yakamoz S-245, Ekim 2020’den bu yana geliştirilme aşamasındaydı. O zamanlar “bir denizaltı hikâyesi” başlığıyla duyurulan yapımın aslında Netflix’in Belçika yapımı Into the Night’ın dünyasında geçtiği anlaşıldı.

Into the Night’ın 2. sezonunda da gözüken Kıvanç Tatlıtuğ’un dizideki geleceği merak ediliyordu. Ancak belli ki tüm o sahneler aslında Yakamoz S-245’in altyapısını oluşturmak içindi.

- Reklam -

Yeni yapım, gizemli kozmik bir olay dünyayı kasıp kavurduğu sırada denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri mücadeleyi konu edinecek. Tüm dünyayı etkisi altına alan felaket ile Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için askeri denizaltısına binmesi ve neler olup bittiğini anlamaya çalışması anlatılacak. Bu süreçte söz konusu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştıran ekip ile onları denizaltında istemeyen askerler de karşı karşıya gelir. Dışarıda güneş içeride ise birbirlerine güvenmeyen bu iki grup arasında büyük mücadele yaşanacak.

Geçen hafta ilk bakış görselleri yayınlanan ve resmi adı da duyurulan Yakamoz S-245’in ilk fragmanı da kısa bir süre önce paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yakamoz S-245 Fragmanı | İZLE

YouTube video

Hayat bir denizaltına sıkışacak. #YakamozS245 20 Nisan’da sadece Netflix’te.

- Reklam -

Yakamoz S-245’in başrolünde Arman karakteri ile yer alan Kıvanç Tatlıtuğ dışında dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Ceşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffmann, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Hakan Salınmış ve Alper Saldıran gibi isimler de yer alıyor.

Yeni dizi 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanacak. Toplamda 8 bölümden oluşan dizinin tüm bölümleri tıpkı diğer Netflix dizilerinde olduğu gibi tek seferde platformdaki yerini alacak.

Yakamoz S-245’in yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Into the Night’a göre sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Basmakalıp replikleri duyunca hevesim kaçtı. Konusu ilginç gibi dursa da o da basmakalıp gibi… :slight_smile:

  2. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Şükretmek lazım. Şöyle de diyebilirdi:
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
    Ve bir orman gibi kardeşçesine

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amazon James Bond yarışma programı

Amazon’un İlk James Bond Hamlesi 1 Milyon Sterlin Ödüllü Bir Yarışma Programı Olacak

Will Smith Oscar Tokat Chris Rock

New York Post Açıkladı: “Will Smith, Chris Rock’a Attığı Tokat Nedeniyle Oscar Ödülü’nü İade Etmek Zorunda Kalabilir”