in ,

Elijah Wood’un da Yer Aldığı “Yellowjackets”in 2. Sezonundan İlk Fragman

Yellowjackets 2. sezon fragmanı yayınlandı. Lottie’nin tarikatına ve yamyam kışına ilk bakışı sunan

Yellowjackets 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Yellowjackets 2. sezon resmi fragmanı yayınlandı. Elijah Wood’u da kadrosuna katan Showtime dizisi, yeni sezonu ile görkemli bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Kasım 2021’de Showtime’da başlayan ve kısa sürede popüler hâle dizi, hemen sonraki ay 2. sezon için yenilendi ve yedi Emmy adaylığı kazandı. Dizi iki farklı zaman çizelgesini takip ediyor; ilki 1990’ların ortalarında bir grup gencin bir uçak kazasından sonra vahşi doğada hayatta kalmak için savaştığı, ikincisi ise hayatta kalan yetişkinlerin ormanda geçirdikleri zamanlardan kalan gizemli olaylara rağmen hayatlarını kontrol etmeye çalıştıkları modern günleri anlatıyor.

Geçen yılın ağustos ayında diziye Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin Frodo’su Elijah Wood’un da katıldığı açıklandı. Aralık ayının ortalarında ise 3. sezon onayı ile gündem oldu. Şimdi de merakla beklenen yeni sezondan ilk fragman paylaşıldı.

- Reklam -

Görüntüler, 90’lardan sağ kurtulanların kurduğu kampta kışın başladığı, yetişkin benliklerinin ise durumun düşündüklerinden daha uğursuz olduğunu öğrendiğini ortaya koyuyor. Orada yalnız olmadıklarının açığa çıkmasıyla birlikte, yetişkin Lottie (Simone Kessell) tarafından yönetilen tarikatın faaliyetlerinin yardımı olmadan, vahşi doğada olanlar yeniden başlıyor gibi görünüyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yellowjackets 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

2. sezon fragmanı, gelecek sezondaki bazı ürkütücü olaylarla dalga geçmenin yanı sıra, bu sezona katılan birçok yeni karaktere ilk bakışı veriyor. Diziye 2. sezon için katılan Kessel’in yanı sıra Six Feet Under’dan Lauren Ambrose’un canlandırdığı Liv Hewson’ın Van’ının yetişkin versiyonu da tanıtılacak. Fragman ayrıca Elijah Wood’un modern zaman çizelgesindeki bazı garip olayların temeline inmek için yetişkin Misty (Christina Ricci) ile birlikte çalışan dedektif Walter rolündeki ilk bakışını da ortaya koyuyor.

- Reklam -

Önümüzdeki sezonda her iki zaman çizgisinde de işler kızışıyor gibi görünüyor. 90’larda kış çökerken işler çirkinleşiyor ve kabilecilik onları birbirine düşürürken kızların yamyamlık dürtüleri çıtayı yükseltiyor. Ormanda kimin ya da neyin olduğu hâlâ bilinmiyor, ancak gizem büyük olasılıkla Yellowjackets 2. sezonun sonunda ortaya çıkacak. Yine de 3. sezonu kesinleşen yapımda birçok yeni sorunun açığa çıkacağı varsayılıyor.

Yellowjackets 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Yellowjackets 2. sezon 24 Mart 2023 tarihinde Showtime’da başlayacak.

Yellowjackets 2. sezon için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wolf Pack Fragmanı

Sarah Michelle Gellar’ın Başrolünde Oynadığı “Teen Wolf” Spin-off’undan Fragman

2022 Haldun Taner Öykü Ödülü Kazananı Burçe Bahadır

2022 Haldun Taner Öykü Ödülü’nün Kazananı Belli Oldu