in

Yellowjackets 2. Sezon Onayını Hızlı Aldı: Showtime Dizisi Yola Devam Dedi

Yellowjackets 2. sezon onayı aldı. İlk sezonu henüz sona eren Showtime dizisi için gelen olumlu eleştirilerin ardından yeşil ışık hızlı yandı.

Yellowjackets 2. sezon showtime
- Reklam -
- Reklam -

Yellowjackets 2. sezon onayı aldı. Showtime dizisi, yeni bölümleriyle maceraya devam edecek.

Türkiye’de beIN CONNECT üzerinden izleyici ile buluşan drama ve korku yapımı olumlu eleştiriler aldı. Showtime’ın geçen günlerde final bölümü yayınlanan Dexter: New Blood dizisinden sonra en çok izlenen seri olmayı başaran dizi böylece 2. sezon onayını da gecikmeden almış oldu.

Yellowjackets, 2021 yılında ekranlardaki yerini aldığından bu yana sürpriz sayılabilecek bir başarı elde etti. Özellikle yüksek haftalık izlenme sayıları ve “2021 yılının en iyileri” listelerinde kendisine yer bulması dikkat çekti. Narcos ve The Originals gibi dizilerde de imzası bulunan Ashley Lyle ve Bart Nickerson tarafından yazılan seri gördüğü ilgiden sonra ikinci sezon onayını da hızlıca aldı.

- Reklam -

Vulture’a verdiği röportajda Showtime kanalını temsilen Gary Levine, ikinci sezonun 2022 yılının sonlarında izleyiciler ile buluşacağını doğruladı. Levine kesin olarak bir tarih belirtilmese bile çalışmaların tahmin edilen çizgi üzerinde ilerlediğini ve yıllık bir sezon geleceğini söyledi.

“2022 yılının sonunda dizinin yeni sezonunu ekrana getirmek için çalışıyoruz. Yıllık bir planımızın olmasına gayret gösteriyoruz. Bana kalırsa izleyicilerimiz bunu hak ediyor, ayrıca bu tarz momentumu olan bir diziniz varsa hemen kaybolmasını istemezsiniz.”

Yellowjackets 2. Sezon ile Yola Devam Edecek: Dizinin En Az 5 Sezon Olması Bekleniyor

Dizinin yaratıcıları Ashley Lyle ve Bart Nickerson ellerinde 5 sezonluk materyal olduğunu söylüyor. Dolayısıyla ilk sezonun noktalandığı yer düşünülürse ikili dizinin 2. sezonunda da aynı tempoyu devam ettirecekleri düşünülüyor. Sezonun genel akışı içinde ikinci sezon akıllarda kalan birçok soruya cevap oluşturacak ve daha fazla soru işareti ortaya çıkaracak.

Yellowjackets 2. sezon showtime onay

- Reklam -

Yellowjackets, uçağı Kanada’nın kuzeyinde el değmemiş ormanlara düşen kız lise futbol takımının hikâyesini konu alıyor. Yapım, kazadan sonra hayatta kalanların 19 ay boyunca neler yaşadığını ve birbirleriyle olan ilişkilerinin nasıl değiştiğini işliyor. Bununla birlikte kazadan canlı kurtulanların yetişkin hayatlarında nasıl problemlerle karşı karşıya kaldığını da gözler önüne seriyor.

Oyuncu kadrosunda Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci ve Ella Purnell gibi isimlerin bulunduğu Yellowjackets’ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. İkinci sezonun kaç bölüm süreceği ya da ne zaman ekranlarda olacağı ise belirsizliğini koruyor.

Siz Yellowjackets 2. sezon hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chuck filmi zachary levi

Chuck Filmi Geliyor: Zachary Levi Müjdeyi Verdi

kelt hazinesi almanya

2.000 Yıllık Kelt Hazinesi Gün Yüzüne Çıkartıldı: Adını Gökkuşağı Efsanelerinden Alıyor