in

Henüz 2. Sezonu Başlamayan “Yellowjackets”, 3. Sezon Onayını Erkenden Kaptı

Yellowjackets 3. sezon onayı aldı. 2. sezonunun yayınlanmasına henüz üç ay kalan Showtime dizisi, macerasına en az bir sezon daha devam edecek.

Yellowjackets 3. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Yellowjackets 3. sezon onayını kaptı.  Showtime’ın hit dizisi, Mart 2023’te başlayacak olan 2. sezon prömiyerinden yaklaşık üç ay önce bir sonraki sezonu için yenilendi.

Vahşi doğada uçak kazasından sağ kurtulan bir kız lisesi futbol takımını konu alan Showtime gerilim dizisi, Kasım 2021’de gösterime girdiğinde büyük beğeni topladı. Daha sonra 7 Primetime Emmy Ödülü adaylığı kazandı. Son olarak bu yılın başlarında, 2023’te prömiyeri yapılacak olan 2. sezon için yenilendi.

Şimdi de Deadline’ın verdiği habere göre Yellowjackets 3. sezon için geri dönecek. Showtime ilk sezonun güçlü performansının yanı sıra dizinin elde ettiği kritik başarıdan yararlanmak istiyor. Kanalın CEO’su Chris McCarthy, Yellowjackets’in 3. sezon yenilemesiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

- Reklam -

“Yellowjackets’in birinci sezondaki kontrolden çıkmış başarısı ve ikinci sezon beklentisiyle, şimdi üçüncü sezonu hızlı takip ederek ivmeyi en üst düzeye çıkarmak istedik. Bunu böylesine bir başarıya dönüştürdükleri için Ashley, Bart, Jonathan, eOne ve Showtime ekibi de dahil olmak üzere dizinin arkasındaki inanılmaz yaratıcı ekibe teşekkür ediyorum.”

Yellowjackets 3. Sezon Onayı Aldı

Yellowjackets 3. Sezon için Çalışmalar Başladı

Dizinin ilk sezonunun güçlü reytingleri ve kulaktan kulağa yayılan başarısı, dizinin gelecek sezonları için beklentiyi besledi ve arkasındaki yaratıcı beyinlere açıkça çok fazla güven var. 2. sezonun çekimleri ağustos ayında başladı ve Mart 2023’te prömiyeri yapılacak. Yellowjackets 3. sezona zaten yeşil ışık yakıldığı için, yaratıcı ekip gerçekten de 1. sezonda ortaya çıkan birçok hikâye dizisiyle çoktan başlamış olan uzun soluklu bir destan oluşturabilir.

- Reklam -

Dizinin 2. sezonuyla ilgili teoriler giderek artarken, birçok kişi yapımın gidişatı hakkında konuşmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk görüntüler, kızların kışa hazırlandıklarını gösteriyor ve yeni bölümler kaçınılmaz olayları daha fazla ortaya çıkaracak. Dizinin yıldızı Sophie Nélisse, 2. sezonun 1. sezondan daha şiddetli olduğunu söylüyor ve oyuncu, yoğunluğu nedeniyle özellikle altıncı bölüme dikkat çekiyor. Ayrıca Yüzüklerin Efendisi yıldızı Elijah Wood’un 2. sezon kadrosuna katılacağı ve karakterinin sezon boyunca devam edecek bir hikâyesi olacağı da geçen ağustos ayında ortaya çıkmıştı. Yine de birçok detay gizli tutuluyor.

Elijah Wood Yellowjackets 3. sezon

Yellowjackets’in ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Dizinin henüz 2. sezonu başlamadan bir sezon daha onay alması doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A Good Person fragmanı

Florence Pugh ve Morgan Freeman’lı “A Good Person” Filminden İlk Fragman

Warhammer 40000 Dizi Uyarlaması - Henry Cavill

Henry Cavill’ın Sıradaki Projesi “Warhammer 40.000” Uyarlaması Oldu