in ,

Aang ve Korra’dan Sonrasını Anlatacak Yeni Avatar Çizgi Dizisi 2025’te Yayınlanacak

Yeni Avatar: The Last Airbender çizgi dizisi duyuruldu. Korra’dan sonraki Avatar’a odaklanacak macera 2025’te çıkış yapacak.

Yeni Avatar Çizgi Dizisi Toprak Bükücü Odaklı Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Avatar çizgi dizisi duyuruldu. Aang ve Korra’dan sonraki Avatar’a odaklanacak macera 2025 yılında yayınlanmaya başlayacak.

Avatar News’e göre Avatar evrenindeki hava bükücü Aang ve su bükücü Korra’nın yerine bir sonraki Avatar olarak geçen toprak bükücüye odaklanan animasyon dizisi şu anda Avatar Studios ve Paramount Pictures bünyesinde hazırlanıyor. Yeni dizinin 2025 yılında çıkış yapmayı hedeflediği söyleniyor. Bunlara ek olarak animasyon dizisi yayınlandıktan sonra bu dönemde geçen ve yeni Avatar’ı içeren bir animasyon filminin de sinema salonlarına geleceği bildirildi. Haber kaynağı şu anda filmin çıkış penceresi hakkında belirli bir bilgiye sahip olmasa da, “delice uzun bir bekleyiş olmayacağını” iddia ediyor.

Çalışmaları devam eden yeni animasyon dizisiyle ilgili olarak stüdyo yetkililerinden resmi herhangi bir bilgi henüz paylaşılmış değil. Bu nedenle yapımın tam olarak Korra olaylarından kaç yıl sonrasında geçeceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Bununla birlikte dizinin potansiyel ortamıyla ilgili ilginç teoriler dolaşmaya başladı: Önceki Avatarlara dayanan çok kaba bir tahminle, yeni animasyonun The Legend of Korra olaylarından 100 yıl sonrasında geçmesi gerekiyor. Eğer bu doğruysa Avatar dünyası bizim şimdiki dünyamızla eşdeğer bir noktada geçebilir.

- Reklam -

Yeni Avatar Çizgi Dizisi Duyuruldu

Yeni Avatar Çizgi Dizisi Çok Daha Büyük Bir Planın Parçası Olarak Hizmet Edecek

Daha önce açıklanan bilgiyle Aang ve arkadaşlarının gençlik yıllarına odaklanacak ilk uzun metrajlı filminin 2025’te, tam olarak 10 Ekim 2025’te sinemalarda gösterime gireceği duyurulmuştu. Avatar News’e göre bu bir tesadüf değil. Her ikisi de kasıtlı olarak aynı yıl içinde yayınlanacak. Bunun çok daha büyük bir planın parçası olduğu iddia ediliyor.

İlk filmin aynı zamanda yeni kurulan Avatar Studios’un ilk projesi olduğuna inanıldığını gösteren haber, yeni dizinin olası bir gecikme dışında Kasım veya Aralık 2025’te gösterime gireceğini varsayıyor. Her halükarda şu anda paralel olarak birden fazla proje üzerinde çalışıldığı bu haberle birlikte kesinleşmiş oluyor.

- Reklam -

Yeni Avatar Çizgi Dizisi Toprak Bükücü Odaklı Olacak

Hayranlar 2025 ile Netflix’in live action dizisi de dahil olmak üzere evrene farklı şekillerde dönüş yapmış olacaklar.

Yeni Avatar çizgi dizisi duyurusu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Aang’in filminde Bumi çatır çutur toprak büksün yeter bana. Omashu’yu kurtarışı hala heyecanlandırır beni. Gerçi o zaman 112 yaşındaymış. Filmde görünmeyebilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yanıltıcı Fragmanlar Dava Sebebi

Yanıltıcı Fragman Yayınlayan Film Yapımcıları Dava Edilebilecek

Lanetli Tavşan - Bora Chung

Uluslararası Booker Finalisti Bora Chung’ın Büyülü Gerçekçi Öyküleri “Lanetli Tavşan” ile Türkçede