in

Yeni Avatar: The Last Airbender Dizisinde Çekim Tarihi Belli Oldu

Yeni Avatar: The Last Airbender dizisi için çekim tarihi belli oldu. Netflix’in live-action olarak hazırlayacağı yapım orijinal yapımın yeniden uyarlaması olacak.

Yeni Avatar: The Last Airbender Dizisi Çekim Tarihi
- Reklam -

Yeni Avatar: The Last Airbender dizisi için harekete geçildi. Netflix’in gerçek oyuncularla (live-action) olarak çekeceği yeni yapımın çekim tarihi belli oldu. Nickelodeon’ın ünlü çizgi dizisi, kendisine yeni bir evren kurmaya hazırlanıyor.

Nickelodeon kanalında 2005 ve 2008 yılları arasında toplamda 3 sezon ve 62 bölüm yayınlanan Avatar: Son Hava Bükücü dizisi, çizgi dizi tarihine adını başarıyla yazdırmış ve kendisine geniş bir izleyici kitlesi yakalamıştı. 2010 yılında M. Night Shyamalan live-action bir Avatar filmi yazıp çekmiş ve hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden bir hayli düşük notlar almıştı. Neticede Nickelodeon yola aynı evrende geçen 3 sezonluk bir The Legend of Korra macerası ile devam etmişti.

Son Hava Bükücü dünyası çizgi romanlarla, oyuncaklarla ve diğer birçok ürünle genişlemeyi sürdürmüştü. Yapımın yayın haklarının Netflix tarafından alınmasıyla macera yeni bir boyut kazandı.

- Reklam -

Yalnızca bu evrende geçecek yapımlara imza atacak olan Avatar Studios kuruldu ve yeni animasyon / live-action yapımlar için kollar sıvandı.

Yeni Avatar: The Last Airbender Dizisi Yayın Tarihi Henüz Bilinmiyor

Hollywood North Buzz’ın aktardığına göre, ön hazırlıkları tamamlanan dizinin çekimleri Kasım 2021 tarihinde başlayacak. Yeni yapım 2005 tarihinde yayınlanmaya başlayan Avatar: The Last Airbender dizisinden uyarlanacak.

Dizi hakkında heyecan veren ilk haber, serinin ortak yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko ikilisinin de yapımın geliştirme sürecinde olacağı ile gelmişti. Ancak ikili Haziran 2020 tarihinde Netflix uyarlamasından ayrıldı. Hayranlar tarafından endişe ile karşılanan bu ayrılık sonrasında dizinin başına Nikita ve Sleepy Hallow ile tanınan Albert Kim getirildi. Yapım ekibinde ise Dan Lin, Ryan Halprin ve Lindsey Liberatore yer alacak.

avatar the last airbender hakkında

- Reklam -

Toprak Krallığı, Ateş Ulusu, Su Kabileleri, Hava Göçebeleri’nden oluşan dört farklı ulusun hikâyesini anlatan yapımda, her ulus tek bir element üzerinde hakimiyet sağlayabiliyor. Hepsine hükmedebilen o tek kişi ise “Avatar” olarak anılıyor.

Sevilen kahramanlar Netflix imzası ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ise henüz açıklanmış değil.

Öte yandan çizgi dizinin devamı niteliğinde olacak bir animasyon filminin de geliştirildiğini hatırlatalım.

Sizin bu uyarlamadan beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cnet

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GastronotBey GastronotBey dedi ki:

    Film gibi bir facia çıkmaz umarım ortaya.

  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Filmin fragmanında bütün Fire Nation Hintli olunca demiştim tövbeler tövbesi bir şey geliyor ve geldi de.Hele sonlarda çıkan Azula demeye bin şahit Azula evlerden ırak evlerden.

  3. Avatar for GastronotBey GastronotBey dedi ki:

    Bir düzine toprak bükücünün sadece bir çakıl taşını hareket ettirebilmesine ne demeli? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

  4. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    O ayrı dava zaten.Bir de o hareketler neydi öyle ya?Mesela o Zuko Vs Katara sahnesinde Zuko’nun bir kıza bir de boşluğa ateş atması var ki aklımdan silinmiyor.Zuko da kızı yenip,ters yüz olunca dur bir bakayım tipine dercesine çevirip,incelemesi dibinde Aang ruhlar aleminde iken tam bir yeterince kötü olmadı,malaları getirin hareketi yani.

  5. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Yakında ateş yok iken ateş bükemeyen bükücüler nasıl olduysa kutuplarda üstünlük kuruyor. Söndürün ateşlerini dımdızlak kalsınlar :smiley: Zaten onlarca hareket yapıp zar zor biraz bir şey bükmeyi beceriyorlar ki bükücü olmasan da onlar hareketleri yapana kadar indirirsin zorlanmadan. Bir tek Aang biraz büküyor ama ona da okunuşuyla Aang dendiğinden iyice ayar oluyorsun. Elle tutulacak neredeyse hiç bir yeri yok filmin.

    Çizgi dizisi belki de tv de yayınlanmış en güzel eserlerden ama yaptıkları işe bak. :face_vomiting:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Yegâneler - Gizemli Sanatlar - Erbuğ Kaya

Erbuğ Kaya’nın Yegâneler Serisi “Gizemli Sanatlar” ile Başlıyor

Yapay Zekâ Rap Müzik E-Bliss Dünya Soğuk

Yapay Zekâ Söz Yazdı, “Rap Yaptı” – İşte Robot E-Bliss’in Yeni Şarkısı