in

AMC, Better Call Saul Finalinden Sonra Yeni Breaking Bad Dizileri Geliştirmek İstiyor

Yeni Breaking Bad dizileri yolda olabilir. AMC kanalı 6. sezon ile sona erecek olan Better Call Saul’un ardından evreni genişletmeye devam edecek.

Yeni Breaking Bad Dizileri Yolda: Better Call Saul Final Yapıyor
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Breaking Bad dizileri için hazırlıklar başladı. AMC, final vermeye hazırlanan Better Call Saul sonrası evreni genişletmek için düğmeye bastı.

AMC Studios eğlence bölümü başkanı Dan McDermott’a göre Breaking Bad ve Better Call Saul evreninde anlatılacak daha çok hikâye var. İlk olarak 2008’de yayınlanmaya başlayan yapım, reyting anlamında başlarda sönük kalsa da daha sonrasında tarihin en ünlü ve saygın televizyon dizilerinden biri haline geldi. Vince Gilligan’ın yarattığı dünya karakterler ve hikâyeler açısından Breaking Bad’in beş sezonluk koşusu ile sınırlandırılamayacak kadar zengin olduğunu kanıtladı.

Dizinin 2013’teki finalinin ardından AMC 2015 yılında, Walter White’ın (Bryan Cranston) vicdansız avukatı Saul Goodman’ı (Bob Odenkirk) başrole alan Better Call Saul adlı bir spin-off serisine giriş yaptı. Bu dizi şu anda altıncı ve final sezonunun ortasında. Ek olarak 2019 yılında Netflix için El Camino: A Breaking Bad Movie adlı bir film de hazırlandı. Yapım, Breaking Bad’in son bölümündeki olayların ardından Jesse Pinkman’ın (Aaron Paul) hikâyesini anlatıyordu. Ayrıca kısa bir süre önce Slippin’ Jimmy adlı bir animasyon da duyuruldu. Ancak son gelen açıklamalar ile daha fazlasının gelme olasılığı var gibi görünüyor.

- Reklam -

Yeni Breaking Bad Dizileri Hakkında Detaylar Açıklanmadı

Yeni Breaking Bad Dizileri Yolda: Better Call Saul Final Yapıyor

Dan McDermott Variety’ye verdiği demeçte, Better Call Saul sona erdiğinde Breaking Bad evreninin gelecek planlarından bahsetti. Şu anda animasyon dizisi dışında yapım aşamasında olan herhangi bir proje olmadığını belirten McDermott, Vince Gilligan veya Better Call Saul’un yapımcısı Peter Gould’un onlara bir fikirle yaklaşması durumunda ağın daha fazla içerik üretmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

“Şunu söyleyebilirim ki, Vince ve Peter’ı bu evrene devam etmeleri için cesaretlendirecek bir şey yapabilseydim yapardım… Sanırım onlara sormanız gerekir ama kapımız her zaman açık. Bir gün Vince, Peter ya da Sony’deki herhangi bir arkadaşımızın arayıp ‘Hey, sanırım bu evrende başka bir dizimiz var,’ demeleri için sabırsızlanıyorum.”

- Reklam -

Her ne kadar yeni yapımlar için kapı aralık bırakılmış olsa da şu an için gelecek dizi planları hakkında herhangi bir detay bilgisi verilmedi. Better Call Saul’un Bryan Cranston ve Aaron Paul’lu final bölümü 15 Ağustos 2022’de yayınlanacak.

Breaking Bad evreninin yeni dizilerle genişliyor olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Sahafkolik Sahafkolik dedi ki:

    Söylemin Gilligan’dan çıkmadığına sevindim. İlk diziden kendi isteğiyle ayrılıp her iki seride de tadı damağımızda bırakan Tuco haricinde artık herkesin yolculuğunu tamamladığına ve bu yetenekli adamların yeni hikayeler anlatması gerektiğine inanıyorum. Zaten çoğu da yaşlandı, AMC ekibe gerçekten güveniyorsa bıraksın da bu adamları sıfırdan başka hikayelerde izleyelim.

  2. Avatar for Karakoncoloss Karakoncoloss dedi ki:

    Bence Michael’ın gençliğini anlatan bir dönem dizisi güzel olabilir. Jonathan Banks’a yakın bir oyunculuk sergileyebilecek bir oyuncu bulunup güzel bir hikâye kurulabilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güzel Dünya, Neredesin? - Sally Rooney

Sally Rooney Yeni Romanı “Güzel Dünya, Neredesin?” ile Raflarda

7. Olimpos gökyüzü ve bilim festivali

Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali 7. Defa Kapıları Açmaya Hazırlanıyor: Kayıt Süreci Başladı